PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 9,99

Schrijf de eerste review van dit product

€ 9,99

U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,80

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

EYEBROW neutral brown

€ 9,99

*1gr. voor € 9,99
*Kleur sample voor € 0,99
*Gratis verzending

Kleur: Neutraal Bruin

PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow poeder vult en definieert uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Wenkbrauwen bepalen de expressie van uw gezicht. Geef ze dus een zachte vorm, die goed bij u past. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look! In de online video "only eyebrows" laten wij u zien hoe u de minerale wenkbrauw poeder van PAVÈZ aanbrengt.

Hoe werkt het? Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone wenkbrauw-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de poeder aanbrengen op uw wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van uw wenkbrauw en werk naar buiten toe. Wrijf en druk met uw kwast tussen de haartjes door en probeer een boog aan te brengen. Vervolgens kamt u de wenkbrauwen in model. Stukje gemist? Gewoon even opnieuw bijwerken! Handig om in uw tas te hebben!

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Lees hier alles over op onze informatiepagina "Kwaliteit".

Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de oogschaduw de PAVÈZ Mineral Brush Set.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow Powder verzorgt uw wenkbrauwen door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. De poeder vult en definieert uw wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet, zodat uw huid kan "ademen". PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrowl hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Calcium carbonate
Calcium carbonate is een ingrediënt dat voorkomt in parels en in eierschalen. Het is een uitstekende toevoeging in minerale make-up voor mensen met een vette huid. Het absorbeert de huidvetten en zorgt ervoor dat de make-up gedurende een langere periode goed blijft zitten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ingrediënten

Details

Mica, Calcium Carbonate, Silica, CI77491, CI499, CI77492, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone wenkbrauw-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de poeder aanbrengen op uw wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van uw wenkbrauw en werk naar buiten toe. Wrijf en druk met uw kwast tussen de haartjes door en probeer een boog aan te brengen. Vervolgens kamt u de wenkbrauwen in model. Stukje gemist? Gewoon even opnieuw bijwerken!
Post your comment

Pavèz