PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Levering & Retouren

Header1 Levering & Retouren
Post your comment

PavèzNaast Nederland verzenden wij onze producten ook naar ieder ander land binnen Europa.

Levertijden

Uw online bestelling binnen Nederland wordt zo snel mogelijk verwerkt en in 3 werkdagen na ontvangst van betaling geleverd. Binnen Europa kunt u de bestelling binnen 5-7 werkdagen verwachten.

Binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-***

Voorheen konden wij nog gratis verzending waarborgen. Dat kan vanwege de verzendingskosten al lang niet meer. Wij hebben veel producten en kunnen de melding van verzendkosten niet overal veranderen. Daarom hebben wij hier onze officiële leveringsvoorwaarden vastgesteld. Wij adviseren u deze goed door te lezen. Wel hebben wij een drie sterren verwijzing bij full size producten vermeld. De verzendkosten worden ook zichtbaar op de afreken pagina.

***Bij bestellingen onder de € 35,- wordt uw bestelling voor € 3,50 verzonden met PostNL. Vanaf € 30,- wordt uw bestelling binnen Nederland gratis verzonden. *Voor onze samples en mini's gelden andere voorwaarden. De prijs voor het sample en of de mini is de totale prijs, bestaande uit de kosten voor het verzenden en de handling. Het verzenden van sample of mini is gratis onder de 10 euro. Echter bij een combinatie van samples en een originele verpakking, geldt wederom € 3,50 verzendkosten. Wij dienen dit namelijk ook als brievenbuspakketje te versturen. In verschillende bestellingen samples bestellen om onder de 10 euro te blijven is helaas niet toegestaan.

Product niet op voorraad

Indien een product niet voorradig is op het moment van uw bestelling, dan ontvangt u van ons een email. Uw pakketje wordt verzonden zodra alle door u bestelde producten voorradig zijn.

Verzendkosten binnen Europa

Naast Nederland verzenden wij onze producten momenteel alleen naar België. U kiest dan bij uw bestelling voor het het gewenste land. Bij bestellingen boven de € 75,- betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen gelijk aan of onder de € 75,- wordt achteraf € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. U ziet echter tijdens de bestelling als u het juiste adres en land invoert € 3,95 aan verzendkosten staan. U ontvangt dan ook van ons apart een online betalingsverzoek voor 3,00 euro. Onze ervaring is dat levering gemiddeld 5 werkdagen in beslag neemt.

Verzendkosten buiten Europa

Uiteraard verzenden wij onze producten ook naar andere landen. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met PAVÈZ Klantenservice door een e-mail te sturen naar info@pavez.nl

Bevestiging bestelling

Na bestelling ontvangt u van PAVÈZ drie bevestigingen per e-mail.

1. Een bevestiging van uw bestelling. De verkoopovereenkomst wordt afgesloten door middel van het verzenden van deze e-mail. De overeenkomst wordt beschouwd als afgesloten in Nederland.
2. Een factuur met daarbij de juiste verzend- en verpakkingskosten naar België (lees hieronder meer over de kosten).
3. Een notificatie dat uw bestelling is verzonden.

Samples en Mini's

Van nagenoeg alle producten verkopen wij ook samples en mini's. Zo kunt u thuis in alle rust eerst de producten uitproberen. Per klant (of per huisadres) kan er één sample kleur en sample pakket worden aangeschaft (kleur in pakket is ook eenmalig). Mocht u toch vaker samples aanschaffen, dan zijn wij genoodzaakt het bedrag retour te storten. Wij zullen dan helaas administratiekosten in rekening moeten brengen. Verzending van samples zijn tot 10 euro gratis. Daarboven brengen wij 3,50 euro verzendkosten in rekening. Het op verschillende momenten bestellen van samples om onder de 10 euro te blijven, is helaas niet mogelijk. Ook dan moeten wij helaas verzendkosten in rekening brengen. Voor verzending van samples binnen Europa (Belgie) brengen wij 3,50 euro verzendkosten in rekening.

Betaaloptie: iDEAL, Visa card en MasterCard

Op Pavez.nl accepteren we iDEAL, Visa card en MasterCard.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen betalen. iDEAL is het systeem dat gebruik maakt van uw vertrouwde internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij één van de deelnemende banken, dan kunt u direct met iDEAL betalen. De deelnemende banken zijn;

- ABN AMRO
- ING
- ASN Bank
- Rabobank
- Knab
- SNS Bank
- RegioBank
- Van Lanschot Bankiers
- Triodos Bank

U rekent dan snel en gemakkelijk af in uw vertrouwde betaalomgeving van uw bank. U betaalt zoals u eigenlijk al gewend bent.

De PAVÈZ Webwinkel accepteert creditcards van Visa en MasterCard.

Betaaloptie: vooruitbetalen

De gegevens voor vooruitbetaling staan op de factuur die u automatisch na bestelling via de mail ontvangt. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens geldt de levertijd van drie werkdagen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL79 INGB 0005 5519 45 t.n.v. PAVÈZ te Nieuw-Vennep onder vermelding van uw bestelnummer.

De gegevens voor vooruitbetaling:
ING bank: 5551945
IBAN: NL79 INGB 0005 5519 45
BIC/SWIFT: INGBNL2A
Naam Begunstide: PAVEZ
Plaats Begunstigde: Nieuw-Vennep
BTW-nummer: NL001979356B16

U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 5551945 t.n.v. PAVÈZ te Nieuw-Vennep onder vermelding van uw bestelnummer.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd, exclusief de kosten van de retourzending naar onze webwinkel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product ongebruikt te zijn, de verpakking van het product onbeschadigd en de sluitzegels van de verpakking niet zijn verbroken. De samples worden in zakjes geleverd en zijn dichtgeplakt met tape. Deze tape mag niet verwijderd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pavez.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Wij retourneren het bedrag op dezelfde rekening als waarvan u de aanvankelijke betaling aan ons heeft verricht.

Retourprocedure

U kunt uw bestelling met de bijbehorende factuur retour zenden aan:

PAVÈZ
T.a.v. Retourafdeling
Lentepark 26
2151 EV Nieuw-Vennep

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een e-mail met daarin een ontvangstbevestiging. Binnen14 dagen na ontvangst storten wij het aankoopbedrag op uw bankrekeningnummer terug. 

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Op deze servicepagina zijn de voor u belangrijkste voorwaarden besproken. Voor de volledige versie van onze voorwaarden raadpleeg de volgende link:

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (Rechtermuisknop -> opslaan als..)

E-mail

U kunt contact opnemen met PAVÈZ Klantenservice door een e-mail te sturen naar info@pavez.nl

Telefoon

PAVÈZ Klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Het telefoonnummer is 0252-234390

Postadressen

Wilt u schriftelijk contact met PAVÈZ? Dan kunt u uw brief onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer sturen naar:

PAVÈZ
T.a.v. Klantenservice
Lentepark 26
2151 EV Nieuw-Vennep