PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 15,95

Schrijf de eerste review van dit product

€ 15,95

U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 1,28

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

SHAPING CONTOUR POWDER

€ 15,95

*6gr. voor € 15,95
*0.5gr. sample voor € 1,50

Kleur: Warm Bruin, Medium Mat
Doel: contouren van het gezicht.


U kunt met de shaper uw gezichtsvorm een metamorfose geven met verantwoorde, pure minerale make-up. De minerale shaping powder brengt meer diepte aan in het gezicht en daardoor wordt de nadruk gelegd op de mooie trekken in uw gezicht. Een must-have voor een egale en frisse teint.

Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de shaping powder de PAVÈZ Mineral Blush Brush.

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50
Samples altijd gratis binnen Nederland

Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Shaping Powder verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Het is een veilige en effectieve manier om uw gezichtsvorm optisch te veranderen. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PAVÈZ 100% Pure Mineral Shaping Powder is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Shaping Powder hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Boron Nitride
Boron is een gemalen mineraal. Het witte poeder zorgt voor de luchtigheid van onze producten. Boron Nitride heeft een ontsmettende en absoberende werking.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ingrediënten

Details

Mineralen: CI 77491, CI77493, CI77499, CI77007, CI77891.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje shaping powder in de deksel en maakt u met een Blush-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met ronddraaiende en strijkende bewegingen shaping-poeder aanbrengen op uw huid.
Post your comment

Pavèz