PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 19,95
€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Gezichtstonic Rosmarinus 100ml

€ 19,95

*100ml voor € 19,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-)
*1ml sample voor € 1,25 (binnen Nederland altijd gratis verzending samples)

Compleet nieuwe formule in verpakking met verstuiver!

100% Natuurlijke oranje bloesem hydrolaat uit Marokko met een frisse bloemengeur die een verstevigend effect heeft op uw huid. De tonic verwijdert op milde en effectieve wijze de resten van make-up of reinigingsmelk. Hydrolaten kunnen de Ph-waarde van uw huid herstellen en de afweer tegen schadelijke stoffen verbeteren. De PAVÈZ Orange Blossom Skin Spray heeft een samentrekkende werking en kan rimpels verminderen. De beste bloesem komt uit Marokko en is verkregen uit biologische teelt. PAVÈZ Orange Blossom Bio Hydrosol draagt het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica.
Wilt u meer weten over natuurcosmetica? Aan de hand van onze online video "Natuurcosmetica... wat u moet weten” geven wij u de nodige tips.

Belangrijkste ingrediënten: Distillaat van de biologisch geteelde oranje bloesem uit Marokko

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50

Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

De producten van PAVÈZ bevatten GEEN: parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten. PAVÈZ Orange Blossom Hydrosol heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica.

Wat zijn hydrosols of hydrolaten?
Hydrolaten of Hydrosols bevatten de levenskracht van de plant en zijn het product van een stoomdestillatie proces. Ze bevatten wateroplosbare, vluchtige plantencomponenten die een subtiele geur geven. Door hun lage pH-waarde - tussen de 2,9 en 6,5 - hebben de hydrolaten een zachte en herstellende werking op uw huid.

De werking
De werking van hydrosols is gelegen in het feit dat het hydrofiele zuren zijn, die goed zijn voor onze huid. De PAVÈZ Orange Blossom Hydrosol heeft een therapeutische, antiseptische en onstekingsremmende werking op uw huid. Bacteriën houden namelijk niet van een zure omgeving. Hydrolaten kunnen de Ph-waarde van uw huid herstellen en de afweer tegen schadelijke stoffen verbeteren. De PAVÈZ Orange Blossom Skin Spray heeft een samentrekkende werking en kan rimpels verminderen.

Het echte product
Een natuurzuivere Hydrosol is niet hetzelfde als een (aromatische) bloemenwater. Deze bevatten dikwijls synthetische geurstoffen en ze worden niet zelden gemaakt door enige druppels aan bronwater toe te voegen. Dit heeft niets te maken met een hydrolaat of hydrosol. Kies daarom altijd voor een hydrosol voor het echte natuurzuivere product.
Ingrediënten

Details

Aqua citrus aurantium subspecies amara*.
*Ingrediënt uit gecontroleerde biologische teelt uit Marokko
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product dagelijks in de ochtend en in de avond voor een jonger uitziende huid. Gebruik eerst PAVÈZ Cleansing Milk voor het beste resultaat. Breng vervolgens het biologische oranje bloesem hydrolaat aan met de verstuiver op de huid van uw gezicht, hals en decolleté. Gebruik vervolgens de dag- of nachtcrème van de Ageproof lijn.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz