PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 14,95

U ontvangt 30 punt(en). 30 punten = € 1,20

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Eco Facepad - 8 cm

€ 14,95

Verwijder (waterproof) make-up met alleen maar water! Zeg maar dag tegen uw cleanser en oogremover. Met de PAVÈZ Eco Facepad en water uit de kraan verwijdert u eenvoudig alle make-up en geeft u uw gezicht een heerlijke scrub. De pad is gemaakt van materialen, die in aanraking met alleen maar water, de make-up en zelfs uw waterproof mascara eenvoudig verwijderen. Na gebruik maakt u de pad eenvoudig schoon door deze af te spoelen met een beetje zeep en warm water. Vervolgens knijpt u de pad uit en hangt deze te drogen voor uw volgende Eco Face Cleansing! De pad kunt u vervolgens 1 x per week meewassen op maximaal 40° zonder gebruik van wasverzachter en droger. De PAVÈZ Eco Facepad heeft een levensduur van ongeveer 3 maanden en is de milieuvriendelijke vervanger voor uw cleanser en oogremover. De kleur kan blauw of gebroken wit zijn. Afhankelijk van wat er op voorraad is.

CLEAN YOUR FACE WITH MINIMAL WASTE!

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 14,95
Details

Details

PAVÈZ Eco Facepad heeft een diameter van 8 cm, is gemaakt van vuil aantrekkende materialen en werkt alleen met gebruik van water. Het heeft een verrassend eenvoudige werking en verwijdert alle (waterproof) make-up. U heeft geen cleanser en oogremover meer nodig. Lees de gebruiksaanwijzing voor het onderhoud, want deze pad gaat maar liefst 3 maanden mee!
Ingrediënten

Details

Niet van toepassing.
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product dagelijks in de ochtend en in de avond voor een jonger uitziende huid. Maak eerst de Eco Facepad vochtig met water en knijp deze zachtjes uit. Verwijder vervolgens uw make-up, uw oogschaduw en mascara door zacht masserend over de gezichtshuid, de hals en decolleté te strijken. Gebruik vervolgens de dag- of nachtcrème van de Ageproof lijn of onze biologische Divine Face Oil.

Onderhoud
Iedere keer na gebruik maakt u de pad schoon door deze met zeep en warm water onder de kraan af te spoelen. Vervolgens hangt u de pad te drogen voor een volgende Eco Face Cleansing! De pad kunt u vervolgens 1 x per week meewassen op maximaal 40° zonder gebruik van wasverzachter en droger. De PAVÈZ Eco Facepad heeft een levensduur van ongeveer 3 maanden en is de milieuvriendelijke vervanger voor uw cleanser en oogremover.
Post your comment

Pavèz