PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 19,95
€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Calming Facial Toner 100ML

€ 19,95

*100ml voor € 19,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-)
*1ml sample voor € 1,25 (binnen Nederland altijd gratis verzending samples)

De PAVÈZ Calming Facial Toner wordt verkregen door een langzame, langdurige stoomdistillatie met bronwater van verse biologische rozenblaadjes van de Damascus Roos uit Bulgarije. Een echte hydrosol van de Bulgaarse Roos stimuleert de regeneratie van de huid en de bloedcirculatie, werkt hydraterend en verfrissend en is geschikt voor ieder huidtype. De toner werkt ook ontstekingsremmend en antibacterieel en is daarom ook goed te gebruiken bij acne vanwege de zachte werking. Als kompres is het rozen hydrolaat werkzaam bij ontstekingen, met name op de huid rondom de ogen. Een 100% zuivere, biologische en natuurlijke toner vrij van conserveringsmiddelen, alcohol of emulgatoren.


De PAVÈZ Calming Facial Toner draagt het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica. Wilt u meer weten over natuurcosmetica? De nodige informatie vindt u op "Waarom natuurcosmetica?”

Belangrijkste ingrediënten: Distillaat van van verse biologische rozenblaadjes van de Damascus Roos uit Bulgarije

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50

Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

De producten van PAVÈZ bevatten GEEN: parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten. PAVÈZ Calming Facial Toner heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica.

Wat zijn hydrosols of hydrolaten?
Hydrolaten of Hydrosols bevatten de levenskracht van de plant en zijn het product van een stoomdestillatie proces. Ze bevatten wateroplosbare, vluchtige plantencomponenten die een subtiele geur geven. Door hun lage pH-waarde - tussen de 2,9 en 6,5 - hebben de hydrolaten een zachte, kalmerende en herstellende werking op uw huid.

De werking
De werking van hydrosols is gelegen in het feit dat het hydrofiele zuren zijn, die goed zijn voor onze huid. De PAVÈZ Rozen Toner heeft een therapeutische, antiseptische en ontstekingsremmende werking op uw huid. Bacteriën houden namelijk niet van een zure omgeving. Hydrolaten kunnen de Ph-waarde van uw huid herstellen en de afweer tegen schadelijke stoffen verbeteren. De PAVÈZ Toner Skin Spray heeft een samentrekkende werking en kan rimpels verminderen.

Het echte product
Een natuurzuivere Hydrosol is niet hetzelfde als een (aromatische) bloemenwater. Deze bevatten dikwijls synthetische geurstoffen en ze worden niet zelden gemaakt door enige druppels aan bronwater toe te voegen. Dit heeft niets te maken met een hydrolaat of hydrosol. Kies daarom altijd voor een hydrosol voor het echte natuurzuivere product.
Ingrediënten

Details

Aqua rosae, BIO, Bulgarije, traditioneel gedestilleerd
Ingrediënt uit gecontroleerde biologische teelt
Gebruiksaanwijzing

Details

Zodra u uw huid hebt gereinigd met een PAVÈZ cleanser dept u de huid met een handdoek droog. Het is raadzaam het gezicht tweemaal daags schoon te maken. In de avond om vuil van de huid en uit de poriën te spoelen. In de ochtend om dode huidcellen en andere afscheidingsproducten van de huid te verwijderen. Daarna gebruikt u de natuurlijke toner door deze te verstuiven over het gezicht om de gezichtshuid te kalmeren, irritatie en roodhuid te verminderen en de poriën te sluiten. Zodra de toner is opgedroogd, brengt u een biologische dag- of nachtcrème aan. Maar een toner doet meer. Gebruik de toner zo vaak als u wilt om uw huid te hydrateren, ontsmetten, verzachten of te verfrissen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

Pavèz