PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95

U ontvangt 12 punt(en). 12 punten = € 0,48

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Puntenslijper Tipvormer

€ 5,95

Cosmetische puntenslijper met een tipvormer systeem. De kleur van onze puntenslijper is momenteel roze. De uitvoering is hetzelfde gebleven.

Deze handige puntenslijper van PAVÈZ kan zowel voor normale als extra dikke potloden worden gebruikt. Creëert een perfecte spitse punt of een ronde punt (voor smokey eyes). De mesjes zijn van chirurgisch staal en werken op zachte en harde materialen, hout en plastic.

Afhankelijk van de formule en de beoogde toepassing kunt u kiezen tussen een ronde tip of een puntige tip. De PAVÈZ cosmetische puntenslijper met tipvormer geeft u de vrijheid om de juiste tip te maken voor verschillende toepassingen.

De puntenslijper heeft een kapje waardoor het slijpsel niet meer uit de puntenslijper kan vallen.
Tussen de twee mesjes in zit een klein zwart plastic staafje dat u los kunt halen. Het staafje kunt u gebruiken om de tipvormer eruit te drukken of om eventueel slijpsel bij de mes bladen te verwijderen.

Speciaal ontwikkeld voor de "Pavèz Jumbo oogpotlood".

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 5,95
Details

Details

Cosmetische puntenslijper met een tipvormer systeem. Geschikt voor bijna alle maten oogpotlood. Kan zowel een scherpe als een ronde punt creëren.
Ingrediënten

Details

N.V.T.
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik voor PAVÈZ Jumbo oogpotlood de opening met de zwarte ring. Haal deze ring weg voor gebruik. Wilt u een botte punt? Dan doet u verder niets en slijpt u het potlood. Wilt u een stompe punt voor bijvoorbeeld smokey eyes? Dan haalt u de tipvormer eruit. Tussen de twee mesjes in zit een klein zwart plastic staafje dat u los kunt halen. Het staafje kunt u gebruiken om de tipvormer eruit te drukken of om eventueel slijpsel bij de mes bladen te verwijderen. Zie voor gebruik de foto's bij het product.
Post your comment

Pavèz