PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95

U ontvangt 36 punt(en). 36 punten = € 1,44

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Pavèz "Goodnight Kiss" Pillow Spray biologisch

€ 17,95

*50ml voor € 17,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-)

Een 100% natuurlijke en biologische mix om heerlijk te slapen. De Pillow Spray brengt uw geest tot rust, kalmeert en ontspant door een klein beetje te verstuiven op uw kussen. Meer is niet nodig! Dat zijn de voordelen van het gebruik van zuivere etherische olie en echte Lavendel i.p.v. de veel goedkopere Lavandin. En natuurlijk gaan wij voor de kostbare echte blauwe Kamille, in plaats van de goedkopere Roomse Kamille.

De Pavèz slaapspray is het biologische middel voor een ontspannen nachtrust, een diepe slaap en een fit ontwaken! De 100% natuurlijke spray is een mix van essentiële oliën vermengd met biologische graanalcohol en wordt gebruikt om voor en tijdens het slapen tot een diepe rust te komen. Lavendel, Roos, Kamille, Bergamot en Ylang Ylang verspreiden een heerlijke warme en aardse geur. De spray heeft een kalmerende, harmoniserende en ontspannende werking op de geest. De allerlaatste stap van uw avondroutine. Welterusten!

Pavèz Goodnight Kiss Pillow Spray BIO:
*Natuurlijke nachtrust & ontspanning
*Rustgevende biologische mix
*Verlicht stress en ontspant
*100% natuurlijk en biologisch

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50

Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 17,95

Details

Details

Met de Pavèz 100% natuurlijke kusssen spray schenkt u uzelf of anderen een bijzonder cadeau.

Goodnight Kiss Essentiel Oil Blend BIO
De etherische biologische olie mix, met een sterke, warme en aardse lavendel geur is heerlijk om op uw kussen te sprayen voor het slapen gaan. Niet te veel hoor, want deze mix is sterk.

Basilicum
Basilicum etherische olie wordt verkregen door waterdamp destillatie van het bloeiende kruid en heeft een zoete kruidige geur. De olie verwarmt en ontspant.

Kamille - echte Blauwe Kamille
De echte blauwe Kamille is niet te verwarren met de goedkopere Roomse Kamille. De echte Kamille bevat Azuleen, de heilzame blauwe olie. Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking.

Lavendel
In onze olie mix gebruiken wij de echte Lavendel olie niet te verwarren met de Lavandin olie. De pure echte Lavendel olie heeft sterke therapeutische eigenschappen. Deze olie brengt rust en balans tijdens het slapen.

Sandelhout
De originele Sandelhout, ook wel Sandelhout Oost genoemd heeft een rijke, warme geur die lang blijft hangen. Sandelhout Oost heeft een aardse geur en zorgt voor het aarden tijdens de slaap.

Bergamot, Kampher, Melisse, Neroli, Ylang Ylang, Majoraan & Salvia maken deze mix compleet.
Ingrediënten

Details

100% zuivere biologische etherische olie mix van Basilicum, Lavendel, Blauwe Kamille, Sandelhout, Bergamot, Kampher, Melisse, Neroli, Ylang Ylang, Majoraan en Salvia in natuurlijk graanalcohol.
Gebruiksaanwijzing

Details

Verstuif een klein beetje van de Pavèz Goodnight Kiss Pillow Spray op uw kussen. Welterusten!
Post your comment

Pavèz