PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Valentijnscadeau: liefde, dankbaarheid en romantiek

Februari wordt geassocieerd met liefde en romantiek, het is de maand waarin Valentijnsdag valt. Op 14 februari vieren we deze dag. Maar hoe is Valentijnsdag ontstaan?

De geschiedenis

Over het ontstaan van Valentijnsdag bestaan verschillende theorieën. Waarschijnlijk ligt de oorsprong van Valentijnsdag bij Sint Valentijn, een jonge romein die werd gevangen genomen en gedwongen het Christendom op te geven. St. Valentijn werd tot de dood veroordeeld. Op 14 Februari 269 stierf St. Valentijn en hij liet een geheim briefje achter voor de dochter van een mede gevangene waarop hij verliefd was geworden met de woorden "Veel liefs, jouw Valentijn".

Een dag voor extra aandacht

Dit is de dag waarop geliefden extra aandacht voor elkaar hebben. Maar veel vaker wordt valentijnsdag ook gebruikt om mensen te bedanken. Wie wilt u graag in het zonnetje zetten? Valentijn is dé kans om dit te doen.

Valentijnscadeau Online Kado Kopen voor Valentijnsdag Valentijnsdag: liefde, dankbaarheid en romantiek

Een verantwoord en liefdevol Cadeau van Pavèz

Maar zij die veel voor u betekenen, verdienen natuurlijk een mooi cadeau op Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag hebben wij voor u onze 100% natuurlijke Perfume Oils in een stijlvolle cadeauverpakking inclusief een Valentijnskaart verpakt. U kunt er zelfs voor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling anoniem aan uw “stille” liefde als cadeau wilt geven.

Brenda MacDonald - Founder www.Pavèz.nl

Ontdek de natuurlijke weg naar een gezonde en mooie huid!

Eenvoudig online bestellen in een geschenkverpakking en van een persoonlijke boodschap voorzien. Al onze producten worden binnen Nederland GRATIS afgeleverd.

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz