PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Pavèz bestaat 5 jaar en trakteert!

Feest!

Een feestje vieren doen we graag. Vooral met een goede reden: Pavèz Natuurcosmetica bestaat 5 jaar! We zijn dankbaar en trots.

"Toen ik 5 jaar geleden begon met de ontwikkeling van mijn  eigen natuurcosmetica, bestond mijn productlijn uit biologische gezichtsverzorging. In de loop der jaren is het assortiment stevig gegroeid en kan de klant bij ons terecht voor pure minerale make-up, biologische parfums, lichaamsverzorging, eco accessoires, huisgeuren en  geurstenen. Als specialist in uitsluitend natuurlijke en biologische verzorgingsproducten hadden wij wel het voordeel van de groeiende vraag naar verantwoorde producten. Als ik eerlijk ben, had ik dat niet verwacht toen ik in 2010 begon. Maar blijven ontwikkelen, een zinvolle bijdrage leveren en vandaag de dingen nóg beter doen dan gisteren daar draait het om. Genoeg teruggekeken, op naar het volgende jubileum. Want net als de tijd staan wij niet stil.  Op naar nog veel meer mooie Pavèz  natuurproducten!"

Groene groeten,

Brenda MacDonald - founder of Pavèz Natuurcosmetica

www.pavez.nl natuurcosmetica 5 jaar! www.pavez.nl natuurcosmetica 5 jaar!

Pavèz feestacties

In september bestaat Pavèz 5 jaar en dat vieren we met jou! Daarom de aankomende 5 maanden, 5 aanbiedingen die je gedurende 5 maanden kunt aanschaffen. Deze aanbiedingen worden via verschillende sociale media aangekondigd. Je kunt je ook abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan per mail het laatste nieuws van PAVÈZ: de feestacties, tips over kruiden, bewegen, beauty en wellness. Je kunt je hier gratis aanmelden! Enkele acties zijn zelfs exclusief voor nieuwsberichten-abonnees. Een extra reden om je met één klik in te schrijven!

Pavèz geeft weg

We geven één feestprijs weg: een volledig pakket biologische gezichtsverzorging bestaande uit een biologische: gezichtsreiniger, gezichtstonic, dag- en nachtcrème, scrubmasker, serum, gezichtsolie en een BB-crème.

Wat moet je doen om deze fantastische prijs te winnen?

Heel makkelijk. Iedereen die tot 1 december 2015 Pavèz feliciteert maakt kans op deze prijs. Feliciteren mag op allerlei manieren: met een kaartje, een cadeautje, een bericht op onze tijdlijn van Facebook, een mail, een reactie op dit bericht of wat dan ook. Verzin iets origineels en je doet mee!

Waar wacht je nog op?!

Pavèz biologische Gezichtsverzorging

Pavèz biologische Parfums

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Pavèz bestaat 5 jaar en trakteert!”

 • Erny beckers

  Hallo Brenda,
  Wat een ontzettend leuke verrassing met de post gisteren. Ben heel blij met de gewonnen prijs! Bedankt en voor iedereen fijne feestdagen.

  Groet
  Erny

  Reageren
 • Lorian

  Van harte gefeliciteerd!
  Met zulke duidelijke informatie, fijne producten en goede klantenservice, is het natuurlijk ook niet gek dat je bedrijf zo kan groeien.
  Op naar de 10 jaar!

  Reageren
 • Jolanda de Bont
  Jolanda de Bont 26 september 2015 om 13:50

  Gefeliciteerd Brenda met je 5 jarig bestaan.
  Ga zo door, ben erg tevreden over je produkten.
  Groetjes Jolanda.

  Reageren
 • Yvonne van der Born
  Yvonne van der Born 14 september 2015 om 17:55

  Hey Bren. Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum. Helemaal knap dat je het hebt volgehouden en zelfs gegroeid bent in de crisistijd. Succes met je aktie. Liefs, Yvonne

  Reageren
Geef een reactie
Post your comment

Pavèz