PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beauty

 • Minerale Make Up

  Minerale Make Up

  Minerale Make Up van PAVÈZ  is een gezonde keuze voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, Karmijn en Nano-mineralen.

  Minerale Make Up Minerale Make Up eerst uitproberen?

  Minerale Make Up: waarom PAVÈZ

  Minerale Make Up van PAVÈZ wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige 'gevoel' van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.

   

  Waarom de Pure Minerale Make-up van Pavèz?
  •100% pure mineralen
  •mineralen met een SPF 15
  •geschikt voor de gevoelige huid
  •natuurlijke en egale dekking zonder een masker gevoel
  •100% dierproefvrij
  •geen dierlijke ingredienten (Vegan)
  •bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen
  100% pure minerale foundation € 14,95 & gratis verzending
  kleur samples € 1,50 & gratis verzending
  •spaarsysteem voor vaste klanten

  Minerale Make Up getest door Beautyblogster May

  Alles wat maar met beauty te maken heeft, May Cate blogt er over! Op haar website vind je looks, reviews, video tutorials en vlogs.

  "Ik was benieuwd naar Minerale Make Up. Beter voor de huid en ook graag een diervriendelijke variant. Ik kwam uit bij de make-up van PAVÈZ. De minerale poeder en de blush heb ik geprobeerd en daarvan zie je het resultaat in dit artikel. Inclusief de looks natuurlijk!"

  LEES VERDER.........

  Minerale Make Up & Biologische Natuurcosmetica pavez.nl Minerale Make Up & Biologische pavez.nl

  
  

   

  Minerale Make Up eerst uitproberen?

  Bestel eenvoudig online 5 make-up sample proefmonsters voor € 1,00 inclusief Gratis Verzending!
  100% pure minerale kleursamples in luxe testerpotjes.
  2 foundations;
  •1 blush;
  •1 primer-finisher;
  1 bronzer.

  Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Pavèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

   

  Brenda MacDonald - founder of PAVÈZ Natuurcosmetica

 • Gezichtspoeder aanbrengen

  Gezichtspoeder aanbrengen? Kies voor echte mineralen!

  Gezichtspoeder van PAVÈZ is de zuiverste, meest natuurlijke vorm van foundation. Onze Foundations zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende volledige dekking zonder uw poriën te verstoppen. Uw huid ziet er stralend uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Foundation heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

  100% Pure Minerale Make-up

  Minerale make-up van PAVÈZ is geschikt voor ieder huidtype en perfect voor het verbergen van huidaandoeningen zoals acne, littekens, rosacea of pigmentvlekjes. U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet voor een mooie, natuurlijke uitstraling of een glamour look. Onze producten zijn gecertificeerd, veganistisch en niet getest op dieren!

  Gezichtspoeder? Probeer eerst een sample voor 1,50 euro & gratis verzending Probeer eerst een sample voor 1,50 euro & gratis verzending

  Wat is het verschil?

  Pure minerale make-up bevat ingrediënten die door de huid worden geaccepteerd als onderdeel van de natuurlijke bescherming. Informeer u dus over de inhoud voordat u tot aanschaf overgaat. Alle informatie die u nodig hebt, staat bij ons op de site. Bij ieder product geven wij volledige inzage in de ingrediëntenlijst. Dankzij ons officiële keurmerk kunt u nu ook goed onderscheid maken tussen de verzorgingsproducten die als "natuurlijk" worden aangeboden en gecontroleerde natuurcosmetica die daadwerkelijk natuurlijk is.

  Pure minerale gezichtspoeder bevat GEEN:

  parabenen ● synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten ● bismuth oxychloride ● Talk ● dimethicone ● nano-mineralen.

  www.pavez.nl

  Hoe brengt u een gezichtspoeder aan?

  Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Gebruikt u al jaren een vloeibare foundation? Dat kan ook eenvoudig met pure mineralen zonder uw poriën te verstoppen of een te zware foundation look! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen.

  Brenda MacDonald - founder of Pavèz Natuurcosmetica

 • Wat is schoonheid?

  Schoonheid is fragiel

  De theorie heeft mij helaas geen eenduidig antwoord kunnen geven op de vraag wat schoonheid is. En toch herkennen wij allemaal een aantrekkelijk persoon in een oogopslag.

  Man of vrouw, het herkennen van een mooi gezicht ligt ergens opgeslagen in ons brein - maar hoe? Het lijkt erop dat het aantrekkelijk vinden, gerelateerd is aan de gemiddelde aantrekkelijkheid. Net alsof iedere keer als wij een gezicht zien het wordt toegevoegd aan ons mentale geheugen van het menselijk gezicht. We vinden het verwarrend als een gezicht hiervan afwijkt. Gemiddelde gezichten zijn aantrekkelijk.

  Schoonheid is divers en het menselijk oog is altijd op zoek naar nieuwe bronnen voor inspiratie. Of zoals Darwin schreef: ‘als alle vrouwen net zo mooi waren als de Venus de Medici zouden we voor een tijdje gecharmeerd zijn, maar al snel verlangen naar variatie’. Als variatie noodzakelijk is om schoonheid te percipiëren, dan pleit ik voor authenticiteit in de vorm van je richten op die geweldige kenmerken die ons tot een uniek mens maken. Uniek zijn, is juist datgene wat ons onderscheidt van de massa. Door de medische ontwikkelingen en de behoefte om onderscheidend te zijn probeert de mens schoonheid maakbaar te maken en zijn eigen schoonheidsideaal vast te stellen.

  Schoonheid is een fragiel en ondoorgrondelijk evenwicht tussen cultuur en natuur, tussen adaptatie, individualiteit en originaliteit. Of je wel of niet aan het geldende schoonheidsideaal voldoet, is grotendeels een genetische zaak. Een mooie uitstraling kan een onaantrekkelijk persoon aantrekkelijker maken, maar een slechte huid blijft een slechte huid. Bovendien geldt dat mooiere mensen meer (geringe) sociale en economische voordelen ervaren. Zij krijgen een voorkeursbehandeling en onaantrekkelijke mensen worden benadeeld ofwel gediscrimineerd. Dit speelt zich grotendeels af op een onbewust niveau, maar er blijft sprake van een onrechtvaardigheid. Rechtvaardig of niet John Keats (1795-1821) kon het niet beter verwoorden toen hij schreef: ‘Schoonheid is waarheid, waarheid is schoonheid, dat is al wat bekend is en wetenswaardig’.

  Als variatie noodzakelijk is om schoonheid te percipiëren, dan pleit ik voor authenticiteit in de vorm van je richten op die geweldige kenmerken die ons tot een uniek mens maken. Uniek zijn, is juist datgene wat ons onderscheidt van de massa.

  Brenda MacDonald - founder of Pavèz Natuurcosmetica

  www.pavez.nl

  Schoonheid www pavez nl De betekenis van schoonheid
 • Natuurcosmetica en Minerale Make-up

  Natuurcosmetica. 100% Natural Cosmetics van Pavèz is een Nederlands cosmeticabedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep dat is opgericht door Brenda MacDonald, een onderneemster met een voorliefde voor de natuur. ”Wij wilden een cosmeticamerk oprichten dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, en tóch betaalbaar is voor iedereen”, aldus Brenda MacDonald.

  NATUURCOSMETICA.... WAT U MOET WETEN

  Natuurcosmetica kopen via internet is niet eenvoudig. Vaak wordt er geen openheid van zaken gegeven. Waar moet u zoal op letten? Wij geven u de nodige tips in de heldere videoboodschap "Natuurcosmetica... wat u moet weten?".

  SAMPLE PAKKET NATUURCOSMETICA € 9,95 & GRATIS VERZENDING

  Wij hebben voor u een pakket samengesteld met natuurcosmetica samples voor de verzorging van uw gezicht. Met maar liefst 7 samples kunt u in alle rust thuis bepalen of het product u bevalt.

  INHOUD SAMPLE PAKKET NATUURCOSMETICA VOOR UW GEZICHT

  *1 x Ageproof Defence Daycream *1 x Ageproof+ Plus Nightcream *1 x Gentle Cleansing Milk (ook geschikt voor het reinigen van uw ogen) *1 x Revitalising Scrub & Clay Mask - Scrub & Masker in één product *1 x Bio Active Healing Mask *1 x Hydrating Facial Toner *1 x Soothing Repair Serum *1x mini-Divine Face Oil *1x BioClear *1x Bio Shea butter

  *Gratis verzending

  Bestelknop

  PUUR

  PAVÈZ gebruikt uitsluitend 100% natuurlijke, actieve ingrediënten die vriendelijk zijn voor de huid. Dankzij een uniek, veilig en betrouwbaar proces zijn alle PAVÈZ-producten gebaseerd op natuurlijke conserveringsmiddelen. Een uitleg over de ingrediënten die wij gebruiken voor onze producten vindt u in de ingrediëntenlijst.

  DIERPROEFVRIJE COSMETICA

  De Ageproof-producten van PAVÈZ zijn dierproefvrij en bevatten GEEN:

  parabenen ● synthetische conserveringsmiddelen ● synthetische kleurstoffen ● synthetische geurstoffen ● minerale oliën ● propyleen glycol ● polyethyleen glycol ● paraffine ● siliconen ● aardolieproducten

  COSMETICA VOOR VEGANISTEN EN VEGETARIËRS

  In onze producten zijn GEEN synthetische en dierlijke ingrediënten verwerkt. Alle Minerale Poeders en de Mascara zijn geschikt voor Veganisten. Onze Lipstick, Lipgloss & Eye Pencil bevatten bijenwas, maar geen wolvet (lanolin). Deze producten zijn dus wel geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten. De gezichtsverzorging van Pavèz bevat GEEN synthetische en dierlijke ingrediënten, maar wel zijde. Deze producten zijn dus ook geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten. Bent u veganist en wilt u ook graag 100% natuurlijke huidverzorging? Dan kiest u voor de Biologische Gezichtsolie of Douche-olie van Pavèz.

  HET 100% NATUURLIJKE ASSORTIMENT VAN PAVÈZ

  Het Pavèz assortiment is voor iedereen – zonder verzendkosten – te verkrijgen via de de PAVÈZ Webwinkel Van al onze producten worden Mini's & Samples verkocht. Zo kunt u in alle rust onze producten eerst uitproberen. Bij aanschaf van een grootverpakking ontvangt u de kosten van een Mini of Sample weer retour.

  De groothandel voor de Schoonheidsspecialiste en Schoonheidssalon

   

1-4 of 9

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Post your comment

Pavèz