PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Natuurlijke Dagcrème UV sample € 1,25 gratis verzending

Natuurlijke Dagcrème: biologisch met UVA bescherming

Natuurlijke dagcrème wordt steeds vaker aanbevolen door huidspecialisten en beautydeskundigen. Belangrijke redenen hiervoor zijn niet alleen het prachtige resultaat op korte termijn. Ook positieve gezondheidseffecten op lange termijn worden bereikt. Natuurlijke dagcrème bevat namelijk geen schadelijke synthetische hulpmiddelen. En vormt daarmee een gezond alternatief voor reguliere gezichtsverzorgingsproducten.

In de webwinkel van cosmeticamerk Pavèz vindt u een breed aanbod dagcrème op natuurlijke basis, waarmee u uw natuurlijke gezichtsverzorging naar een hoger niveau tilt. Onze producten bevatten alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten, die in vrijwel alle gevallen ook nog eens biologisch zijn. Zo investeert u niet alleen in een gezondere huid, maar levert u ook een bijdrage aan een betere leefomgeving voor toekomstige generaties.

Wat is de beste natuurlijke dagcrème?

Een dagcrème op natuurlijke basis onderscheidt zich in meerdere opzichten van conventionele huidverzorgingsproducten. De producten van Pavèz bevatten bijvoorbeeld geen kunstmatige toevoegingen zoals paraffine. Na verloop van tijd raakt de gezichtshuid hierdoor zichtbaar geïrriteerd en bereikt de gezichtscrème juist het tegenovergestelde effect. Denk hierbij onder meer aan ongewenste huidproblemen zoals verstopte poriën en een zeer droge of juist vette huid.

Natuurlijke dagcrème van Pavèz is volledig vrij van synthetische hulpstoffen en is daarmee bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik. Wij bieden u de keuze uit de beste natuurlijke dagcrème die uw huid op zowel korte als lange termijn jonger, stralender en gezonder doet ogen. Onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals teunisbloemolie, die de regeneratie van huidcellen stimuleren en helpen om een optimaal vochtniveau in het huidweefsel vast te houden.

Natuurlijke dagcrème SPF voor zonbescherming

Veel mensen zijn daarnaast op zoek naar een goede natuurlijke dagcrème SPF  voor de best mogelijke bescherming tegen UV en UVA straling. De meeste crèmes met SPF (dit is een afkorting voor Sun Protection Factor) bevatten echter schadelijke bestanddelen die uw huid weliswaar beschermen tegen zonlicht, maar weer tot een breed scala aan andere potentieel negatieve gezondheidseffecten leiden.

De onder onze klanten razend populaire Pavèz Ageproof Dagcrème met UV filter maakt daarom gebruik van een speciaal Porphyra Umbilicalis extract, dat gewonnen wordt uit een natuurlijke rode alg en effectieve bescherming biedt tegen de zon door middel van een langdurig werkzaam UVA filter.

Deze natuurlijke dagcrème kan door het gebrek aan schadelijke ingrediënten ook uitstekend als nachtcrème worden gebruikt. Bent u specifiek op zoek naar een echte zonnebrandcrème? Kies dan voor de Pavèz Zonnebrand Crème SPF20 UVA UVB.

Dagcrème op natuurlijke basis

Van een dagcrème op natuurlijke basis mag u verwachten dat veelgebruikte kunstmatige toevoegingen volledig ontbreken. Dit is dan ook het geval bij alle Pavèz huidverzorgingsproducten, die geen synthetische hulpmiddelen zoals het hierboven genoemde paraffine bevatten. Ook schadelijke stoffen zoals propyleen glycol, parabenen, siliconen en kunstmatige conserveringsmiddelen zijn volledig afwezig in elke Pavèz gezichtscrème.

Dit maakt de producten van Pavèz geschikt voor een variëteit aan huidtypes, van de jonge huid tot de rijpere huid en van de gevoelige huid tot de droge huid. Direct nadat u de verpakking opent, herkent u onze crèmes aan de natuurlijke kleur en geur die een vitaliserend en verfrissend effect uitoefenen. Dit komt onder meer door het gebruik van plantaardige oliën en extracten, die u het beste uit de natuur in geconcentreerde vorm laten ervaren.

Heeft u slechte ervaringen met reguliere dagcrèmes en verkeert uw huid al enige tijd niet in optimale conditie? Dan is het sterk aan te bevelen eens een natuurlijke dagcrème van Pavez te proberen. In eerste instantie zijn de niet-kunstmatige structuur en geur wellicht even wennen, maar de kans is groot dat u hierna nooit meer iets anders wilt. Heeft u een vraag over onze producten of wilt u persoonlijk advies ontvangen?

Bel dan vrijblijvend naar 0252 234390.

Brenda MacDonald - founder of Pavèz Natuurcosmetica

Natuurlijke dagcrème biologisch Natuurlijke dagcrème biologisch
Geef een reactie
Post your comment

Pavèz