PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Natuurlijke Dagcrème met keurmerk

Een gezonde en mooie huid met de natuurlijke dagcrème van Pavèz met vitamine A, E en Rozenolie. Pavèz Daycream is een luchtige niet-vette dagcrème met biologische etherische oliën en hyaluronzuur met bijzondere eigenschappen om huidveroudering tegen te gaan. De dagcrème bevat waardevolle Japanse Rozenolie. Deze olie bestaat voor 80% uit onverzadigde vetzuren,vitamine A en vitamine E, verhoogt de elasticiteit van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De emulsie bevat ook een natuurlijk hyaluronzuur die in de huid kan doordringen en in staat is om de aanmaak van hyaluronzuur in de huid te stimuleren.Hyaluronzuur is gemaakt door middel van een gistingsproces van suikerriet en/of granen. 

Metzomerachtergrond Natuurlijke Dagcreme

Eerst uitproberen?

Bestel dan een 1 ml sample voor slechts 1,25 euro inclusief verzending! U kunt eenmalig één sample van dit kennismakingsproduct bestellen. Bij uw volgende bestelling van 50 ml ontvangt u eenmalig weer 1,25 euro retour. In de brief bij uw bestelling ontvangt u hiervoor een unieke kortingscode.

Cosmetica en de huid: wat u moet weten

De meeste cosmetica en make-up komen in aanraking met de huid. Producenten vertellen u niet dat stoffen in uw huid kunnen binnendringen. Het product wordt dan namelijk als medicijn gezien en moet als zodanig ook verplicht geregistreerd worden. Maar onze huid is een open orgaan waarlangs afvalstoffen hun weg naar buiten en stoffen hun weg naar binnen vinden. Vreemd genoeg denken wij wel dagelijks na over wat wij eten en drinken, maar in mindere mate over wat wij smeren.

Ontdek de natuurlijke weg naar een gezonde en mooie huid!

Brenda MacDonald - Founder www.Pavèz.nl

Eenvoudig online bestellen. Al onze producten worden binnen Nederland GRATIS afgeleverd.

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz