PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Biologische Serum en Dagcrème met natuurlijke UVA & UVB filter

Pavèz Nieuw-Vennep
Vraagt uw huid soms nét om dat beetje extra? Dan hebben wij speciaal voor u een 100% natuurlijk, herstellend serum en een beschermende dagcrème ontwikkeld. De luchtige, niet vette emulsies met biologische etherische oliën verhogen de elasticiteit van de huid en beschermen deze tegen invloeden van buitenaf.
De huid is een bijzonder, waardevol en onvervangbaar orgaan. Wees daarom zuinig op uw huid en kies voor natuurlijke en veilige verzorging en soms iets extra's om het zelfherstellend vermogen van uw huid te ondersteunen. Basisverzorging Ageproof Ageproof van Pavèz biedt alles wat u nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van uw gezicht: een biologische dag- en nachtcrème, een crèmemasker, een reiniger en een tonic. Soms is een basisverzorging niet genoeg en heeft uw huid extra hulp of bescherming nodig. Voor de huid met speciale behoeften hebben wij Ageproof+ ontwikkeld.

Speciale verzorging Ageproof+

Een gezonde huid is een mooie huid en reflecteert uiterlijke en innerlijke schoonheid. Omstandigheden kunnen uw huid echter uit balans brengen met extra lijntjes, droogheid en onzuiverheden als gevolg. Voor die momenten kiest u voor de extra verzorging van Ageproof+

Natuurlijke Dagcreme

Ontdek de natuurlijke weg naar een gezonde en mooie huid!

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz