PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Minerale Make-up kies voor Puur Pavèz

Minerale Make-up, wat is het en hoe werkt het?

Minerale Make-up wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige 'gevoel' van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.

LEES MEER OVER HET SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "EGALE BASIS MAKE-UP"

Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Gebruikt u al jaren een vloeibare foundation? Dat kan ook eenvoudig met pure mineralen zonder uw poriën te verstoppen of een te zware foundation look! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen. Wij hebben voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met maar liefst 8 foundation kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.

Pure Minerale Make-up eerst proberen? Pure Minerale Make-up eerst proberen?

Minerale make-up van Pavèz dierproefvrij en vegan

Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Onze gezichtsverzorging is gemaakt in Duitsland en onze 100% Pure Minerale Make-up in Engeland. Er wordt alleen maar met dierproefvrije leveranciers samengewerkt. Wij zijn hier strikt in. Onze producten worden alleen geleverd in Europa en wij zullen niet leveren aan China mits daar de wetgeving op dierproeven veranderd. Alle Minerale Poeders en de Mascara zijn geschikt voor Veganisten. Onze Lipstick, Lipgloss & Eye Pencil bevatten bijenwas, maar geen wolvet (lanolin). Deze producten zijn dus wel geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.

Ontdek Natural Beauty - 100% Pure Mineral Make-up! Dankzij het internet heeft u waarschijnlijk al gelezen dat Minerale Make-up een gezonde keuze is voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen.

Brenda MacDonald - Founder www.Pavèz.nl

Eenvoudig online bestellen. Al onze producten worden binnen Nederland GRATIS afgeleverd.

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz