PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Welke Make-up kwast moet ik gebruiken?

Een goede kwast maakt een wereld van verschil in het uiteindelijke resultaat en de dekking van uw make-up. De Pavèz Mineral Brush set is samengesteld uit de beste materialen en ontworpen voor het aanbrengen van de Pavèz 100% pure minerale make-up lijn.

De superzachte haren absorberen precies de juiste hoeveelheid mineralen om verspilling te voorkomen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling.

Superzachte

De lijn bevat professionele kwasten voor het aanbrengen van: foundation, blush, oogschaduw, eyeliner, lipstick en wenkbrauwpoeder.

Advies & Techniek Het op de juiste manier aanbrengen van minerale make-up kan knap lastig zijn. Met het juiste advies & de techniek zorgt u ervoor dat uw make-up ook echt iets voor u doet!

Onderhoud Brushes Het op de juiste manier reinigen van uw kwasten zorgt voor een langere levensduur en een beter eindresultaat van uw make-up. Lees meer over het schoonmaken van uw kwasten op Reinigen Brush en geniet optimaal van uw nieuwe Brush set!

Ontdek de nieuwe generatie superzachte kwasten!

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz