Account
Shopping Cart: 0 Products
GRATIS LEVERING BOVEN €40,- BINNEN NEDERLAND

MAUVE Biologische Lippenstift

1.7517.95 incl. btw

Kleur: Leverkleur

PAVÈZ Natural & Organic Longwear Lipstick met een nude, mauve kleur geeft uw lippen een natuurlijke uitstraling. Deze langhoudende biologische lippenstift maakt uw lippen mooi en verzacht zonder vettig aan te voelen.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Lees hier alles over op onze informatiepagina “Kwaliteit“.

Je ontvangt 36 Spaarpunten.

Description

PAVÈZ Natural & Organic Lipstick verzorgt uw lippen door toevoeging van biologische, actieve en beschermende ingrediënten. Onze biologische lippenstiften zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw lippen zacht. PAVÈZ Natural & Organic Longwear Lipstick is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten bevat.

Voor PAVÈZ Natural & Organic Lipstick hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Ricinus Communis
Ricinus Communis olie, ook wel wonderolie genoemd, wordt gewonnen door het pletten en persen van de wonderbonen. Biologische Ricinus olie heeft ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. De olie beschermt de huid tegen schadelijke stoffen van buitenaf en maakt uw lippen zacht.

Simmondsia Chinensis
Jojoba olie wordt verkregen door het persen van de zaden van de jojoba struik (Simmondsia chinensis) die onder andere in de woestijnen in Mexico groeit. Jojoba olie heeft een herstelende werking voor uw lippen. De olie bevat tocopherol (Vitamine E) dat de gevolgen van het ouder worden van de huid vertraagt. Jojoba olie biedt een verbetering van de conditie van uw lippen.

Butyrospermum parkii butter
Shea boter, ook wel bekend als karité boter, is een crèmekleurige, vettige substantie gemaakt van de noten van de kariténotenboom (ook wel Magnoliaboom genoemd) die groeit op de steppes van West- en Centraal Afrika. Shea boter helpt rimpels te verminderen door de huid te voeden, de celvernieuwing te stimuleren en de circulatie te bevorderen. Shea boter bevat ook kaneelzuur, een substantie die de huid helpt beschermen tegen schadelijke UV stralen. Shea boter is een bijzonder effectieve moisturizer omdat het zoveel vetzuren bevat, die nodig zijn om het huidvocht en de elasticiteit te behouden. Het hoge gehalte aan vetzuren in shea boter maakt het ook een uitstekende hulpstof voor anti-verouderingscrèmes, cosmetica, lotions en massageoliën – haar zachte, boterachtige structuur smelt als het ware in de huid. Shea boter beschermt de huid tegen zowel schadelijke invloeden uit het milieu als tegen vrije radicalen. Het bevat vitamine A en E en heeft aantoonbare anti-microbiële en ontstekingsremmende eigenschappen.

Limnanthes Alba
Deze olie wordt gewonnen uit de zaden van de biologisch geteelde moerasbloem en zorgt onder andere voor de hydratatie en verzachting van uw lippen. Het kan het uiterlijk van droge of beschadigde lippen verbeteren door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen.

Additional information

Weight 1 g
Ingrediënten

Ricinus Communis*, Simmondsia Chinensis*, Butyrospermum Parkii Butter*, Limnanthes Alba* Euphorbia Cerifera, Copernicia Cerifera, Mica, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Citrus nobiis peel oil.
*Bestanddelen uit biologische teelt

Gebruiksaanwijzing

Kleur uw hele lippen in met gebruik van een gewone Lippenkwast voor een mooi en nauwkeurig resultaat. Hap vervolgens in een papieren zakdoekje en voorzie uw lippen van een tweede laag. De lippenstift blijft door de samenstelling en de wijze van gebruik langdurig zitten.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…