PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

foundation

 • Minerale Make Up

  Minerale Make Up

  Minerale Make Up van PAVÈZ  is een gezonde keuze voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, Karmijn en Nano-mineralen.

  Minerale Make Up Minerale Make Up eerst uitproberen?

  Minerale Make Up: waarom PAVÈZ

  Minerale Make Up van PAVÈZ wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige 'gevoel' van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.

   

  Waarom de Pure Minerale Make-up van Pavèz?
  •100% pure mineralen
  •mineralen met een SPF 15
  •geschikt voor de gevoelige huid
  •natuurlijke en egale dekking zonder een masker gevoel
  •100% dierproefvrij
  •geen dierlijke ingredienten (Vegan)
  •bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen
  100% pure minerale foundation € 14,95 & gratis verzending
  kleur samples € 1,50 & gratis verzending
  •spaarsysteem voor vaste klanten

  Minerale Make Up getest door Beautyblogster May

  Alles wat maar met beauty te maken heeft, May Cate blogt er over! Op haar website vind je looks, reviews, video tutorials en vlogs.

  "Ik was benieuwd naar Minerale Make Up. Beter voor de huid en ook graag een diervriendelijke variant. Ik kwam uit bij de make-up van PAVÈZ. De minerale poeder en de blush heb ik geprobeerd en daarvan zie je het resultaat in dit artikel. Inclusief de looks natuurlijk!"

  LEES VERDER.........

  Minerale Make Up & Biologische Natuurcosmetica pavez.nl Minerale Make Up & Biologische pavez.nl

  
  

   

  Minerale Make Up eerst uitproberen?

  Bestel eenvoudig online 5 make-up sample proefmonsters voor € 1,00 inclusief Gratis Verzending!
  100% pure minerale kleursamples in luxe testerpotjes.
  2 foundations;
  •1 blush;
  •1 primer-finisher;
  1 bronzer.

  Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Pavèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

   

  Brenda MacDonald - founder of PAVÈZ Natuurcosmetica

 • De Minerale Make Up: cosmetica set voor U!

  LIKE, DEEL WIN! Pure Minerale Make-up is een gezond alternatief voor conventionele Make-up. Deel deze flyer, Like deze flyer en maak kans op een 100% PURE MINERALE BEAUTY SET van Pavèz. Actie loopt tot 12 februari 2013. Brenda MacDonald - www.pavez.nl

2 artikel(en)

Post your comment

Pavèz