PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Douche olie voor droge huid zonder parfum 100% natuurlijk

PAVÈZ 100% Natuurlijke Douche-Olie

"Wentel u in de opwekkende etherische geuren van Sinaasappel, Citroen, Grapefruit, Citroengras of Lavendel, Patchouli, Pepermunt, Rozemarijn en Ylang Ylang. Gebruik uw badkamer als een retraite met natuurlijke geurstoffen die activeren, stimuleren, aanmoedigen en tintelen. Wie door onze Mind & Body Shower Oils wordt veroverd is betoverd.”

Brenda MacDonald - Pavèz.

Douche Olie droge huid  zonder parfum Douche Olie met Lavendel, Patchouli, Pepermunt, Rozemarijn en Ylang Ylang olie

ONTSPANNING? Bewitched and dream on! Bewitched is een specifiek uitgekozen mix van de meest verzorgende, puur natuurlijke en krachtige plantaardige oliën en kruiden om u te ontspannen. Een liefkozende aromatherapie mix van Lavendel-olie met Patchouli, Permunt, Rozemarijn en Ylang Ylang vermengd met de zuiverste Avocado-, Jojoba-, en Sesamolie. De bijzondere geuren geven rust en harmonie en hebben een een kalmerende werking zowel op de geest als het lichaam. U voelt warmte en geborgenheid. PAVÈZ Mind & Body Shower Oils zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van synthetische stoffen.

mind and body oil refreshed 100mlDef Douche olie met Citroen, Grapefruit, Sinaasappel, Citroengras en Scharlei olie

MOEITE MET WAKKER WORDEN? Get Refreshed! Refreshed is een specifiek uitgekozen mix van de meest verzorgende, puur natuurlijke en krachtige plantaardige oliën en kruiden om u in de ochtend goed wakker te schudden. Een aromatherapie mix van Citroen-olie met Grapefruit, Sinaasappel, Citroengras en Scharlei vermengd met de zuiverste Avocado-, Jojoba- en Sesamolie. De shower oil bevordert de doorbloeding, stimuleert de celstofwisseling en de lymphestroom. Het ondersteunt het weefsel bij het ontgiften en ontwateren en is daarom ideaal om onder de douche cellulitis op groene wijze te lijf te gaan.

 

Gebruiksaanwijzing

Als douche-olie: olie in de handpalm doen en aanbrengen tijdens het douchen. Vervolgens naast de waterstraal de vochtige huid inmasseren en de emulsie even laten intrekken. Afspoelen en droogdeppen zonder wrijven of de natuurlijke formule op de huid laten drogen. Het gebruik van een bodylotion is niet meer nodig. Als badolie: tijdens het vullen van het bad de inhoud van 2 à 3 dopjes toevoegen. De huid voelt zijdezacht aan en laat geen plakkerig gevoel achter.

Gratis Verzending

Al onze producten worden GRATIS bij u afgeleverd. Of u nu één of meerdere producten bestelt. PAVÈZ rekent geen verzendkosten en we hanteren ook geen minimum aankoopbedragen.De PAVÈZ producten kunt u eenvoudig aanschaffen in de PAVÈZ Webwinkel.

De groothandel voor de Schoonheidsspecialiste en Schoonheidssalon Natuurlijke Dagcreme

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz