PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Bronzer gebruiken? Video uitleg over het beste aanbrengen.

Met onze online video "Hoe bronzer en blush aanbrengen?" en een sample pakket voor slechts € 4,95 kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe met een pure minerale bronzer uw gelaat vorm te geven. De blush voegt kleur en diepte aan de huid toe en geven uw wangen, voorhoofd en neus een gezonde, oogverblindende look. Het geheim van een natuurlijke make-up is vooral de kunst van het weglaten! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen.

Wij hebben voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met 2 bronzer en 3 blush kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.

INHOUD SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "HOE BRONZER EN BLUSH AANBRENGEN?"

*2 x mini-bronzer *3 x mini-blush *Gratis verzending

Pavèz tip 1: gebruik voor het aanbrengen van de bronzer de PAVÈZ Mineral Foundation Brush. Voor het aanbrengen van de blush maken wij gebruik van de PAVÈZ Mineral Blush Brush.

Pavèz tip 2: In de video maken wij gebruik van een grote poederkwast om de kleuren in elkaar over te laten vloeien, ook wel blending genoemd. Het geheim van een natuurlijke make-up look! Een speciale blending kwast is in de maak en wij verwachten deze eind maart in onze webshop te kunnen aanbieden. Wilt u hier automatisch bericht van ontvangen of weten wanneer de nieuwe video online is? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier gratis aanmelden! INSCHRIJVEN OP NIEUWSBERICHTEN VAN PAVÈZ

Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Pavèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

Share    

Gratis verzending! Levertijd: 3 werkdagen Prijs: € 4,95

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz