PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

PAVÈZ 100% Pure Mineral Bronzers

PAVÈZ Mineral Bronzer is het zuiverste, meest natuurlijke product voor een zongebruinde teint. Onze bronzers zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende warme teint zonder uw poriën te verstoppen.

Een warme en levendige gloed zonder schadelijke UV-stralen?

De PAVÈZ 100% Pure Mineral Bronzers geven een zongebruinde en levendige gloed op uw gezicht zonder de schadelijke UV-stralen. Breng de bronzer aan op de delen van uw gelaat die door de zon als eerste bruin worden. De groothandel voor de Schoonheidsspecialiste en Schoonheidssalon

Bestel een Mini-Bronzer voor € 1,50 & Geen verzendkosten!

Het bepalen van de juiste kleur is belangrijk bij het kiezen van de juiste bronzer. Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen een lichte en een medium teint. Neem het zekere voor het onzekere en bestel eerst een Sample verpakking van 0,5g. en ontdek welke kleur het beste bij uw teint past. U kunt met de inhoud zeker twee keer uw gezicht van Bronzer voorzien.

Koop

PUUR?

Dankzij het internet heeft u waarschijnlijk al gelezen dat Minerale Make-up een gezonde keuze is voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat geen: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Micronized mineralen. Wij raden u aan om alleen producten aan te schaffen indien de producent volledige inzage geeft in alle gebruikte ingrediënten. U heeft daar recht op!

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz