PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Borage Olie.... Wist u dat?

Het Schoonheidsgeheim van Borage-olie!

Mijn huid is in de loop der jaren veranderd. Logisch, nu ik de vijftig nader is mijn huid droger en minder rimpelloos dan voorheen. Nadat ik berusting heb gevonden in het verstrijken der jaren, daar is toch niets aan te veranderen, ben ik gestart met het innemen van Borage-olie capsules. Ik ben zo enthousiast over het resultaat dat ik dit graag met u deel.

Wat doet het voor uw huid? Borage (Borago Officinalis) olie wordt gewonnen uit de zaden van de Borage plant en bevat een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (GLA). Gammalinoleenzuur heeft een stimulerende werking bij de regeneratie van de huidcellen en helpt ook het huidweefsel vocht vast te houden. Sinds enkele weken heb ik ook Bamboe capsules toegevoegd aan mijn schoonheidsritueel. Bamboe (Bambousa Arundinacea) is rijk aan silicium ook wel kiezelzuur genoemd. Het versterkt mijn haren, huid en nagels.

Miniatuurafbeelding voor de versie van 6 apr 2005 om 18:21 De Borago Officinalis

Van binnen en van buiten Samen met een goede natuurlijke huidverzorging kan ik na enkele maanden een verbetering van mijn huid zien. Op onze site kunt u lezen hoe u het beste uw huid kunt verzorgen en waarom. Kijk voor informatie op: Gezichtsverzorging: hoe doe ik dat?

Ik gebruik de Borage en Bamboe capsules van Vitotaal. Deze zijn te koop bij de DA drogist.

Heeft u nog specifieke vragen over uw huidverzorging? Mail gerust naar brenda@pavez.nl
 Ik sta u graag te woord.

Een gedachte over “Borage Olie.... Wist u dat?”

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz