PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Biologisch en natuurlijk parfum van Pavèz

Het is niet eenvoudig om een 100% natuurlijke Eau de Parfum te creëren die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van natuurcosmetica, lang blijft hangen en waarmee wij uw zintuigen willen prikkelen. Wij hebben dan ook de tijd genomen om een ervaren parfumeur te vinden met dezelfde filosofie, passie en gedrevenheid voor het maken van natuurcosmetica.

Biologische Eau de Parfum: 3 bijzondere geurcomposities

De biologische Parfums van Pavèz zijn verkijgbaar in 3 eigentijdse geurcomposities met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter.

  • Nèamh: een sensuele bloemengeur met een Schots-Keltische naam, die letterlijk 'tuin der lusten' betekent. Nèamh heeft de uitwerking van een liefdeselixer en is voor vrouwen met een verfijnde romantische smaak.
  • Làidir (krachtig): een natuurlijke frisse geur waarbij citrusnoten en oranjebloesem een bijzondere combinatie vormen met wilde jasmijn. Een geur voor de uitdagende en mysterieuze vrouw.
  • Nàdar (karakter): een opvallend, stoer, krachtig en betoverend parfum voor de man who 'dares to wear'!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u de  Biologische Eau de Parfum eerst uitproberen?

Bestel dan een 2ml Mini voor slechts 2,95 euro inclusief gratis verzending! 

The road less traveled

Samen met mijn parfumeur heb ik een rondreis gemaakt door Schotland, mijn land van herkomst. Een reis door de tijd met als doel hem Schotland te laten beleven, maar vooral te laten ruiken. De reis heeft ons gebracht waar we voor zijn gekomen: drie eigentijdse 100% natuurlijke geurcomposities met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter.

Ceud mìle fàilte dhut “A hundred thousand welcomes to you”.

Brenda MacDonald Descendant of the Clan Donald Per Mare Per Terras

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz