PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Biologisch & natuurlijk gezichtsmasker en gezichtsscrub met rosa mosqueta

Natuurcosmetica van Pavèz - Nieuw-VennepVraagtuw huid soms nét om dat beetje extra? Dan hebben wij speciaal voor u een biologische gezichtsmasker en scrub in één natuurproduct ontwikkeld. Deze biologische scrub en masker is door de zachte, effectieve werkstoffen geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid. 

De huid is een bijzonder, waardevol en onvervangbaar orgaan. Wees daarom zuinig op uw huid en kies voor natuurlijke en veilige verzorging en soms iets extra's om het zelfherstellend vermogen van uw huid te ondersteunen.

PAVÈZ Bamboo Scrub & Mask 100ml

De 3-in-1 scrubmasker met biologische olie van de rozenbottel (rosa mosqueta), biologische cacaoboter en fijngemalen bamboedeeltjes hebben een scrubbende, voedende en hydraterende werking. De fijngemalen bamboedeeltjes verwijderen zachtjes de schilfertjes, waardoor uw huid klaar is om de werkstoffen op te nemen. De biologische mix van cacaoboter, rozenbottel- en teunisbloemolie werken hydraterend en voedend op de schone huid.

ScrubMask omgeving schuin-1

Belangrijkste ingrediënten

Voor PAVÈZ biologische Scrub & Mask hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Theobroma Cacao (Biologische Cacaoboter) Cacaoboter is een natuurlijk vet, onttrokken aan de cacaoboon. Cacaoboter smelt bij lichaamstemperatuur en wordt daarom vaak gebruikt in verzorgende zalven. Cacaoboter bevat een hoog gehalte aan vitamine E en is een anti-oxidant. De anti-oxidante eigenschappen zijn heilzaam voor de huidelasticiteit en het onderbreken van het schadelijke effect van milieuvervuiling op de huid. Cacaoboter zorgt voor een dun, ademend laagje op de huid.

Rosa Mosqueta (Biologische Rozenbottel-olie) Rosa Mosqueta olie is zeer rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren (de essentiële vetzuren) en vtiamine A. De olie bestaat ongeveer voor vijftig procent uit Gamma-Linoleenzuur, dertig procent uit Alfa-Linoleenzuur en voor twintig procent uit oliezuur. Deze stoffen helpen de huid nieuwe cellen aan te maken en littekens te verminderen. Het kan het uiterlijk van een droge of beschadigde huid verbeteren door schilfering te verminderen en de soepelheid te herstellen.

Bamboo Granules (Biologische Bamboedeeltjes) Een witte substantie dat wordt gewonnen uit de stengels van bamboe. Het bestaat met name uit pure silica. Biologische silica speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. Na verloop van tijd vermindert de elasticiteit van onze huid . De oorzaak hiervan is het verlies van de silica. Het is daarom aan te raden om de huid te voeden met werkstoffen die er toe doen.

Oenothera Biennis (Biologische Teunisbloem-olie) Oenothera Biennis wordt uit de zaden van de nachtkaars gewonnen. Dit heeft alleen waarde als het koud is geperst en het niet met chemicaliën is bewerkt. Biologische teunisbloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren in de vorm van essentiële vetzuren. Essentieel betekent in dit geval dat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken. De teunisbloemolie hydrateert de huid intensief en optimaliseert de vochtbalans, droogte-rimpeltjes verdwijnen en de elasticiteit en veerkracht van uw huid zullen verbeteren.

Speciale verzorging Scrub & Mask Een gezonde huid is een mooie huid en reflecteert uiterlijke en innerlijke schoonheid. Omstandigheden kunnen uw huid echter uit balans brengen met extra lijntjes, droogheid en onzuiverheden als gevolg. Voor die momenten kiest u voor de extra verzorging met een biologisch masker.

ScrubMaskMini omgeving schuin-2

Ontdek de natuurlijke weg naar een gezonde en mooie huid!

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz