PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

“De Beautiful Beurs is een prima evenement én 
een goede start van de samenwerking met Vriesia!”

PAVÈZ en VRIESIA zijn een samenwerking aangegaan om gezamenlijk de verantwoordelijkheid te dragen voor het nieuwe cosmeticamerk: Ageproof. Een 100% natuurlijke verzorgingslijn voor de rijpere huid van PAVÈZ.

Breder kijken dan het product

Het is belangrijk een totaalbeeld te schetsen van de ontwikkelingen in de natuurlijke markt. Breder kijken dan het product. “Net zo belangrijk als een goed concept hebben, is de markt eromheen,” stelt Brenda.

Enorme groeipotentie

Op de stand van Vriesia was de workshop over de Natuurlijke Cosmeticamarkt een belangrijk onderdeel. Onderwerpen die daarbij aan bod kwamen, waren onder meer de enorme groeipotentie van natuurlijke cosmetica, de doelgroep, de keurmerken en het verlagen van de promotiedruk.

Natuurlijk Natuurlijk

De bezoekers hebben kennis kunnen maken met “Ageproof” en het totaalconcept “Natuurlijk-Natuurlijk”. Het concept bestaat uit verkoopondersteuning in de winkels in de vorm van workshops, trainingen, samples en presentatiemateriaal. “Er is heel veel interesse in ons totaalconcept, nog meer dan we hadden ingeschat,” aldus Brenda.

Tweede natuur

De samenwerking met Vriesia is eigenlijk als vanzelfsprekend. Een tweede natuur. “Interessante maar vooral ook goede initiatieven moeten altijd een kans krijgen zich te ontwikkelen”, zegt Vriesia. Sommige concepten blijven te onderontwikkeld terwijl er in de markt behoefte aan is. Ondernemers kunnen veel baat hebben bij zulke concepten maar ze bereiken de ondernemers niet of nauwelijks. PAVÈZ heeft zo’n concept en dat moeten ondernemers weten.

Meer informatie over de producten van PAVÈZ vindt u op www.pavez.nl

 

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz