PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Cellulitis Treatment set

Cellulitis ontstaat door een combinatie van factoren waaronder lifestyle, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormonale veranderingen en ouder worden. Oestrogeen is waarschijnlijk één van de veroorzakers van de sinaasappelhuid.

Cellulitis bestrijden met een natuurlijk olie Pakket Cellulitis bestrijden met een natuurlijk olie Pakket

Inhoud PAVÈZ Cellulitis Pakket

  • 1 x 100% natuurlijke douche olie 100ml
  • 1 x 100% natuurlijke huid olie 50ml
  • 1 x massage borstel

Wat kunt u aan cellulitis doen?

Het beste is om cellulitis op verschillende manieren aan te pakken. Ik heb het hier niet over hormonenschommelingen maar beperk mij tot mijn vakgebied en dus  het esthetische aspect. Maar ik kan u wel een aantal tips geven.

  • Verminder zo veel mogelijk het nuttigen van koffie en alcohol
  • Rook niet
  • Kies voor verse, onbewerkte en biologische voedingsmiddelen
  • Drink direct na het ontwaken een glas lauw bronwater met twee theelepels troebele appelazijn.  Appelazijn is een wondermiddel voor uw spijsvertering.
  • Beweeg, beweeg, beweeg......
  • Drink ten minste 1 liter water per dag en probeer dat niet rondom de maaltijden te doen

Cellulitis bestrijden met natuurlijke olie Cellulitis bestrijden met natuurlijke olie

PAVÈZ Cellulitis huidolie

Voor wat betreft het esthetische aspect hebben wij voor u een Cellulitis huidolie pakket samengesteld.

Het pakket bestaat uit een 100% natuurlijke Cellulitis Douche Olie, een Body Olie en een massage borstel. Een aromatherapie mix van Citroen-olie met Grapefruit, Sinaasappel, Citroengras en Scharlei vermengd met de zuiverste Avocado-, Jojoba- en Sesamolie.

De mix bevordert de doorbloeding, stimuleert de celstofwisseling en de lymphestroom. Het ondersteunt het weefsel bij het ontgiften en ontwateren en is daarom ideaal om cellulitis op groene wijze te lijf te gaan.

 Het gebruik

Er zijn twee momenten op een dag, in de ochtend en avond, wanneer u extra aandacht kunt schenken aan uw huid.

Tijdens het douchen de olie in de handpalm doen en aanbrengen. Laat de olie even intrekken, daarna afspoelen en droogdeppen zonder wrijven. Vervolgens masseert u met de borstel de olie goed in op de bovenbenen en billen. Een stevige aanpak is hierbij gewenst. Na het douchen of tussendoor smeert u uw hele lichaam in met de PAVÈZ "Refreshed" Mind & Body Oil en masseer de olie op dezelfde wijze in met gebruik van de massageborstel.

In het begin is het niet eenvoudig om er een dagelijkse routine van te maken. Maar alles went en zeker als u resultaat gaat zien. Geen doel is te ver, als u plezier hebt in wat u doet!

Brenda MacDonald - Founder www.Pavèz.nl

Ontdek de natuurlijke weg naar een gezonde en mooie huid!

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz