PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Achtergrond

Het is alweer een tijd geleden dat ik de ommezwaai heb gemaakt naar een “groenere” levensstijl. Een levensstijl met respect voor mens en milieu. Als consument vind ik het best lastig om iedere keer weer een weloverwogen en gezonde keuze te maken. Dan ben je al snel aangewezen op je gezonde verstand, want hypes en trends zijn niet aan mij besteed. ProfielfotoOm een bewustere keuze te kunnen maken, ben ik onlangs gestart met de 3-jarige opleiding natuurvoedingsdeskundige bij de Kraaybeekerhof academie. De natuurvoedingskundige is een adviseur waar mensen met vragen en klachten over hun gezondheid terecht kunnen voor voorlichting en therapeutische begeleiding. In de opleiding komen onder andere basisvakken aan de orde als voedingsleer, productkennis, medische basiskennis, biologisch-dynamische landbouw, kruidenleer en diëtetiek.

Voorafgaande aan deze opleiding heb ik de MBA afgerond. Ja, inderdaad heel iets anders! Wellicht geen logische keuze, maar wel een keuze die aan de voet ligt van de ommezwaai. Bij een groene levensstijl past ook een natuurlijke verzorging en daar ben ik altijd kritisch over geweest. Voor mij dus een logische keuze om tijdens mijn MBA mijn eindscriptie te schrijven over de (natuurlijke) cosmetica markt. Tijdens mijn onderzoek heb ik het besluit genomen om een eigen biologisch merk te laten ontwikkelen. In maart 2011 was de lancering van Pavèz natuurcosmetica.

Ik hoop op deze site mijn ervaring vanuit de opleiding natuurvoedingsdeskundige en mijn huidige werkzaamheden in de natuurcosmetica met u te delen. Deelt u met mij mee?

Groene groeten, Brenda MacDonald

Geef een reactie
Post your comment

Pavèz