PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

100% Natuurlijke Anti-Rimpel dagcrème met Hyaluronzuur en Rozenolie

Het Schoonheidsgeheim van de Geisha's

Door de eeuwen heen staat de Japanse Rozenolie in Azië bekend om zijn herstellende en verjongende invloeden op de huid. Vandaag de dag wordt deze olie - Camellia seed oil - gebruikt in de betere Natuurcosmetica.

De olie wordt onttrokken uit de zaden van de Camellia plant en heeft een zachte, maar levendig aroma. De olie zit boordevol onverzadigde vetzuren en overtreft daarmee iedere andere rozenolie. Deze olie bevat vitamine A, B en E en verschillende mineralen, zoals; P, Zn, Ca, Fe, Mg en Mn. Dit zijn belangrijke componenten bij het herstellend vermogen van de huid.

Japanse Rozenolie in Ageproof van PAVÈZ met BDIH-kwaliteitskeurmerk

De Ageproof-lijn van PAVÈZ is een speciaal voor de rijpere huid ontwikkelde verzorgingslijn met 100% natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bestaat uit een gezichtsreiniger, een gezichtstonic, een dag- en nachtcrème en een crèmemasker. Voor de lijn Ageproof zijn kostbare natuurlijke ingrediënten geselecteerd op hun specifieke anti-verouderingseigenschappen, zoals Japanse Rozenolie en Hyaluronzuur. Dat maakt de Ageproof-lijn uniek: zoveel soorten Rozenolie, maar de Japanse soort is nauwelijks verkrijgbaar in Nederland. Vanwege de kosten wordt vaak voor de goedkopere varianten gekozen.

Dagcreme, nachtcreme, hyaluronzuur, Japanse Rozenolie Pavèz dagcrème met Japanse Rozenolie en Hyaluronzuur

Biologische Japanse Rozenolie trekt snel in de huid en herstelt het huidvocht. Door de samenstelling kan Camellia olie binnendringen in de diepere lagen van de huid en deze soepel en zacht maken. Het beschermt en herstelt de Ph-waarde van uw huid en vermindert ouderdomsvlekjes. In de Ageproof dag- en nachtcrème van PAVÈZ zit een hoge concentratie Japanse Rozenolie verkregen uit gecontroleerde biologische teelt.

dagcreme, etos, korting, rozenolie, hyaluronzuur Natuurcosmetica met ICADA keurmerk. Eenvoudig online bestellen
& Geen Verzendkosten!

Ontdek de nieuwe generatie 100% natuurlijke gezichstverzorging voor de rijpere huid.

5 gedachten over “100% Natuurlijke Anti-Rimpel dagcrème met Hyaluronzuur en Rozenolie”

 • Jana

  Heb de creme en de cleanser sinds twee weken in huis. Het is een cremige cleanser die niet uitdroogt. Lekker

  Reageren
 • Vitamine B

  Behoorlijk goed! Alweer iets opgestoken. Ga je hier nog meer over schrijven? Ik ben zeer verrast in elk geval.

  Reageren
 • Stephanie

  Moest even wennen aan de geur, niet sterk, maar anders dan ik gewend was.
  Heb de nachtcreme en wil nu niets anders meer de rozenolie erin is lekker, maar ik vind de sheabotter helemaal super. Had last van een zeer droge huid is nu lekker opgeknapt.

  Reageren
 • katja

  Ik heb de dagcreme drie weken geleden gekocht bij Etos Hauwert en gebruik het iedere dag. Heerlijke niet vette creme (heb ik een hekel aan) en het werkt. Mijn huid ziet er al beter uit.
  Ga ook de nachtcreme proberen. Goede service!

  Reageren
Geef een reactie
Post your comment

Pavèz