PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

U ontvangt 26 punt(en). 26 punten = € 1,04

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ "Goodnight Kiss" Perfume Oil 10ml

€ 12,95

PAVÈZ "Goodnight Kiss" is een verwarmende, zacht zoete geur met een rollerball aplicator.

Pavèz Goodnight Kiss Essentiel Oil Blend is een unieke biologische mix van essentiële oliën om voor en tijdens het slapen tot diepe rust te komen. Lavendel, Roos, Kamille, Bergamot en Ylang Ylang verspreiden een heerlijke warme en aardse geur. De olie heeft een kalmerende, harmoniserende en ontspannende werking op de geest. Gebruik het biologische parfum om tot rust te komen en voor een natuurlijke nachtrust. De allerlaatste stap van een avondroutine.

De PAVÈZ etherische parfummix is niet getest op dieren en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie, propylene glycol en kleurstoffen. Meer weten over de kwaliteit van dit product?

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,-
Onder € 30,- verzendkosten € 3,50

Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 12,95
Details

Details

De PAVÈZ Perfume Oil is samengesteld uit een mix van kostbare, werkzame etherische oliën zoals Basilicum, Lavendel, Blauwe Kamille, Sandelhout, Bergamot, Melisse, Neroli, Ylang Ylang en Majoraan. PAVÈZ Perfume Oil heeft het ICADA-keurmerk voor natuurcosmetica. Onder het menu "ingrediënten" vindt u de complete INCI-lijst. Voor de Perfume Oil mix hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Basilicum
Basilicum etherische olie wordt verkregen door waterdamp destillatie van het bloeiende kruid en heeft een zoete kruidige geur. De olie verwarmt en ontspant.

Kamille - echte Blauwe Kamille
De echte blauwe Kamille is niet te verwarren met de goedkopere Roomse Kamille. De echte Kamille bevat Azuleen, de heilzame blauwe olie. Kamille olie heeft een rustgevende en kalmerende werking.

Lavendel
In onze olie mix gebruiken wij de echte Lavendel olie niet te verwarren met de Lavandin olie. De pure echte Lavendel olie heeft sterke therapeutische eigenschappen. Deze olie brengt rust en balans tijdens het slapen.

Sandelhout
De originele Sandelhout, ook wel Sandelhout Oost genoemd heeft een rijke, warme geur die lang blijft hangen. Sandelhout Oost heeft een aardse geur en zorgt voor het aarden tijdens de slaap.

Bergamot, Kampher, Melisse, Neroli, Ylang Ylang, Majoraan & Salvia maken deze mix compleet.
Ingrediënten

Details

100% zuivere biologische etherische olie mix van Basilicum, Lavendel, Blauwe Kamille, Sandelhout, Bergamot, Kampher, Melisse, Neroli, Ylang Ylang, Majoraan en Salvia gemengd met Jojoba-olie, Shea butter en Vitamine E.
Gebruiksaanwijzing

Details

PAVÈZ "Goodnight Kiss" Perfume Oil brengt u aan op de binnenkant van de polsen, de ellebogen, de knieholten en het decolleté en het kuiltje ter hoogte van uw keel.
Post your comment

Pavèz