PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Kwaliteit

Header1 Kwaliteit

Vandaag de dag is de enige wettelijk verplichting bij het gebruik van geuren in producten de vermelding van 'Parfum' in de ingrediëntenlijst.

NATUURLIJK?

Zoekende op het internet zult u verschillende 'natuurlijke' parfums vinden, waarvan de makers er van overtuigd zijn dat hun synthetische ingrediënten zo natuuridentiek zijn dat ze als 'natuurlijk' worden aangemerkt. Wanneer men schrijft over de heerlijke Indiase jasmijn in het parfum, bedoelt men de synthetische jasmijn, nagemaakt in de fabriek. Een complete ingrediëntenlijst is daarom een uitgelezen kans voor de natuurlijke parfumeurs om zich te onderscheiden van de synthetische fabrikanten. U vindt dan ook bij onze 100% natuurlijke parfumcreaties alle gebruikte ingrediënten in plaats van enkel de vermelding 'Parfum'. Openheid van zaken is voor ons en voor u van belang!

Garantie biologische ingrediënten

Omdat wij bij PAVÈZ geloven in het verantwoordelijk omgaan met het milieu is ons assortiment geselecteerd op basis van onze overtuiging. In samenwerking met onafhankelijke organisaties laten wij onze producten controleren. De PAVÈZ parfums zijn samengesteld uit bestanddelen van biologische teelt en gecontroleerd door AGRECO één van de eerste milieu controle instellingen.