PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Productinfo

Header1 Eau de Parfum: The making of
Post your comment

PavèzOnze wens was duidelijk: een 100% natuurlijke Eau de Parfum, volledig samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten die bij voorkeur zijn verkregen uit biologische landbouw. Dat was de basiseis, voor minder doen wij het niet. Maar dan begint de geurreis pas! Want hoe natuurlijk het parfum ook is ... aan het einde van de dag gaat het uiteindelijk maar om één ding: het moet lekker ruiken!

TRADITIE PARFUMEURS

Tot de helft van de 19e eeuw werd in de traditionele parfumerie geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen. De geschiedenis van natuurlijke parfums is zo oud als de geschiedenis van de mens. Natuurlijke geuren werden al gebruikt toen men ontdekte dat de rook van verschillende houtsoorten een helende werking kunnen hebben, maar ook verschillend ruiken. In oude heilige geschriften werd al gesproken van geuren (mirre en wierook). Beruchte keizers spendeerden hun hele fortuin aan natuurlijke geuren en parfums. De Pavèz Parfums zijn gebaseerd op deze traditionele, duizendjarige kennis van natuurlijke geurstoffen. Onze parfumcreaties bevatten geen synthetische of dierlijke ingrediënten. Door de bijzondere samenstelling blijven de parfums lang 'hangen'.

FREDO PETIT: PARFUMEUR 'NATURAL NOSE' VOOR PAVÈZ

We vonden in het historische stadje Dinkelsbühl, omringd door rivieren, heuvels en valleien, de perfecte parfumeur. Herr Fredo Petit heeft 20 jaar ervaring met natuurlijke en biologische geuren en heeft uitgebreide kennis van de traditionele natuurlijke parfumerie (familietraditie). Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar wat een vreugde en genoegdoening toen wij deze parfumeur uiteindelijk vonden. Dit is onze man!

HET BIOLOGISCHE PARFUM VAN PAVÈZ

Voor onze parfums worden 100% pure etherische oliën en bio-alcohol gebruikt. De kwaliteit van een plant die etherische oliën oplevert, hangt af van de samenwerking tussen klimaat, grond en cultivatie. Er moet niet alleen rekening gehouden worden met hoe deze planten groeien maar ook met het winningproces. Belangrijk is dat de plant gekweekt wordt zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen. Zorgvuldige en geavanceerde destillatie van alleen de beste delen van de plant plus goed onderhouden machines, leiden uiteindelijk tot de superieure kwaliteit van onze natuurlijke parfums.

Traditie verplicht natuurlijk!

Het Pavèz biologische parfum zelf proberen? Een geursample voor € 3,95 & gratis verzending!

Kies het parfum en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren. Ervaar zelf het TRUE ROSE Bio Eau de Parfum met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter.