PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Geursteen

Header1 Handmade Fragrance Stones
Post your comment

PavèzHet assortiment bestaat uit handgemaakte, unieke modellen, waarmee u onze 100% Etherische oliën kunt verspreiden.

150 jaar ambachtelijk produceren

WIj zijn trots op onze fabrikant met 150 jaar ervaring in het produceren van keramiek! Ondertussen is de vierde generatie verantwoordelijk voor de creatie van onze geurstenen. Een scala aan kwaliteitsproducten gemaakt van een hoge kwaliteit klei en glazuur.

Geef een bijzonder geschenk

Essential Room Scent van Pavèz koopt u voor uw persoonlijke ontspanning en die van uw gezin, maar ze zijn ook een bijzonder cadeau voor een vriend of geliefde. Verjaardagen en andere gelegenheden zoals, Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag en Moederdag zijn een geweldige tijd om geuren te geven. Een ontspannen en natuurlijke sfeer in uw huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

 1. Geursteen voor etherische aroma olie kopen
  € 7,95
  Een poreuze geursteen in een afsluitbaar blikje. Zo kunt u de steen eenvoudig mee nemen naar uw werk of vakantie. De diameter van de steen is 6cm. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels zuivere geurolie op de geursteen voor een natuurlijke ambiance in uw huis. De olie en de geursteen zijn onlosmakelijk verbonden. De geur wordt door de tijd steeds sterker opgebouwd en de poreuze steen mag dan ook niet worden gereinigd. Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,- Onder € 30,- verzendkosten € 3,50
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 7,95 Meer info
 2. Cadeau voor haar biologische geurset

  Normale prijs: € 53,80

  Special Price € 47,95

  INHOUD *Pavèz "Goodnight Kiss" Pillow Spray biologisch *PAVÈZ "Goodnight Kiss" Parfum Roller *Pavèz "Goodnight Kiss" Geurolie voor Geursteen *Pavèz Travel Geursteen *Compleet pakket van € 53,80 voor € 47,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) Een 100% natuurlijke en biologische mix om heerlijk te slapen. De Pillow Spray brengt uw geest tot rust, kalmeert en ontspant door een klein beetje te verstuiven op uw kussen. Meer is niet nodig! De PAVÈZ "Goodnight Kiss" parfum olie is een verwarmende, zacht zoete geur met een rollerball aplicator. Perfume Oil brengt u aan op de binnenkant van de polsen, de ellebogen, de knieholten en het decolleté en het kuiltje ter hoogte van uw keel. De Pavèz Goodnight Kiss Essentiel Oil Blend gebruikt u naast het bed met de Pavèz Travel Geursteen waar u wat olie in druppelt voor een natuurlijke nachtrust. De allerlaatste stap van een avondroutine. Wij gebruiken in onze mixen alleen maar de beste en zuivere etherische oliesoorten. Zo gebruiken wij echte Lavendel en niet de veel goedkopere Lavandin. En natuurlijk gaan wij voor de kostbare echte blauwe Kamille, in plaats van de goedkopere Roomse Kamille. Kijk voor de producteneigenschappen en gebruiksaanwijzing bij de afzonderlijke producten. Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 30,- Onder € 30,- verzendkosten € 3,50
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 47,95 Meer info
 3. Geursteen voor etherische geur olie als huis parfum
  € 11,95
  Geursteen Flying Saucer heeft de strakke vorm van een frisbee en is gemaakt van klei. Omdat de steen niet hol is, kan deze onder een extreem hoge temperatuur van 1250 °C worden gebakken. Dat maakt de steen uiterst solide en geschikt voor het gebruik van verschillende geurcomposities. Door de neutrale vorm vindt deze steen in ieder interieur zijn weg. Samen met de 100% Natural Essential Oils van Pavèz is deze geursteen een verwarmend cadeau! De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

  De Flying-Saucer geursteen is verkrijgbaar in verschillende varaties, eenvoudig online te bestellen & geen verzendkosten!


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 11,95 Meer info
 4. Geursteen voor etherische geur olie als huis parfum
  € 11,95
  Geursteen Cone heeft de strakke vorm van een kegel en is gemaakt van klei. Omdat de steen niet hol is, kan deze onder een extreem hoge temperatuur van 1250 °C worden gebakken. Dat maakt de steen uiterst solide en geschikt voor het gebruik van verschillende geurcomposities. Door de neutrale vorm vindt deze steen in ieder interieur zijn weg. Samen met de 100% Natural Essential Oils van Pavèz is deze geursteen een verwarmend cadeau! De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

  De Cone geursteen is verkrijgbaar in vijf verschillende variaties.

  Een bijzonder groen cadeau: Pavèz 100% Natural Essential Oil & Cone Geursteen eenvoudig online bestellen & geen verzendkosten!


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 11,95 Meer info
 5. Geursteen voor etherische geur olie als huis parfum
  € 11,95
  De tulp wordt gezien als een typisch Nederlandse bloem, waarvan de schoonheid veel emoties oproept. Ons nationaal symbool komt van origine uit Turkije! Eén van de oudste tulpsoorten, 'Duc van Tol', is vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar in het geel en rood. Deze tulp werd al beschreven in 1620. 

Samen met de 100% Natural Essential Happiness Oil is deze geursteen een vrolijke noot in huis. De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

  De Tulips geursteen is verkrijgbaar in vijf verschillende variaties.

  Een bijzonder groen cadeau: Pavèz 100% Natural Essential Oil & Tulips Geursteen eenvoudig online bestellen & geen verzendkosten!


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 11,95 Meer info
 6. Geursteen Inner-Peace voor etherische geur olie als huis parfum
  € 11,95
  Deze geursteen, het yin-yangsymbool, is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische principes waarbij yin de vrouwelijkheid en yang de mannelijkheid symboliseert. Yin-Yang staat voor het universum, zijn tegengestelde, maar elkaar aanvullende krachten. 

Samen met de 100% Natural Essential Peace Oil een cadeau voor uzelf om de innerlijke balans en harmonie te bevorderen. De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

  De Inner-Peace geursteen is verkrijgbaar in vijf verschillende variaties.

  Een bijzonder groen cadeau: Pavèz Peace Essential Oil & Inner-Peace Geursteen eenvoudig online bestellen & geen verzendkosten!


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 11,95 Meer info
 7. Geursteen Rolls-Royce voor etherische geur olie als huis parfum
  € 11,95
  I Got A Dozen Roses

  From A Friend The Other Day

  But I Only Have 1 Left

  For I Gave Them All Away

  My Friend Gave Me The Flowers

  To Help Brighten Up My Day

  But The Biggest Joy I Received

  Was Giving Them Away  Haal de geur van een prachtige bos rozen in huis of geef deze cadeau aan een zus, broer, moeder, vriend of vriendin. Sprenkel om de twee à drie dagen een paar druppels Rosewood geurolie op deze bijzondere geursteen voor een gastvrije rozengeur in uw huis. De diameter van de steen inclusief schaal is ongeveer 8cm.

  De Rolls-Rose geursteen is verkrijgbaar in vijf verschillende variaties.

  Een bijzonder groen cadeau: Pavèz Rosewood Essential Oil & Rolls-Rose Geursteen eenvoudig online bestellen & geen verzendkosten!


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 11,95 Meer info
 8. Natuurlijk True Rose Geurstokjes de Beste Online ✓ Vegan & Biologisch ✓ Probeer het Bio Parfum voor € 2,95 ✓ Gratis Verzending
  € 49,95
  *100ml voor € 49,95 *2ml mini € 2,95 *Gratis verzending
  Een geur is iets heel persoonlijks en speciaal. Het benadrukt het karakter en kan daarom ook echt bij iemand horen. Een 100% natuurlijk Bio Parfum Verspreider heeft invloed op de emotie en stemming. Zo brengt jasmijn en vanille rust en ontspanning. Terwijl de geur van mandarijn en roos staan voor energie. De geur brengt warmte en rust in huis. True Rose van Pavèz is een Oriëntaalse Rozen Geur voor in huis. GEURNOTEN TRUE ROSE SERIE: Topnoot: Zwarte Roos Hartnoot: Helmgras Basisnoot: Lavendel Deze bijzondere biologische geurcompositie is volgens de traditionele natuurlijke parfumerietraditie samengesteld en verpakt in een kristallen fles met 5 houten geurstokjes.

  Voor een warme en ontspannende geur in huis.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: €49,95 Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)