PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Geurolie

Header1 100% Natural Essential Oils
Post your comment

PavèzOns assortiment bestaat uit 100% zuivere etherische geurmelanges, die u kunt verdampen via de Pavèz geurstenen. 100% zuivere etherische oliën van Pavèz bevatten de geur van verschillende planten en zijn een geweldige manier om ontspanning te bevorderen en een steun in de vermindering van stress.

Wat zijn etherische oliën?

Etherische of aromatische oliën worden verkregen uit bloemen, bast, bladeren, hars, takken, wortels, bomen, vruchten en zaden. Etherische oliën bezitten de ware essentiële levenskracht van de plant. De Pavèz oliën zijn sterk geconcentreerd en weinig is nodig om de geur in uw nabijheid te verspreiden. Hieronder vindt u ons aanbod met Etherische oliën die u met onze handgemaakte geurstenen kunt gebruiken voor het verspreiden van een natuurlijke en subtiele geur.

Geef een bijzonder geschenk

De Etherische of aromatische oliën van Pavèz koopt u voor uw persoonlijke ontspanning en die van uw gezin, maar ze zijn ook een bijzonder cadeau voor een vriend of geliefde. Verjaardagen en andere gelegenheden zoals, Sinterklaas, Kerstmis, Valentijnsdag en Moederdag zijn een geweldige tijd om geuren te geven. Een ontspannen en natuurlijke sfeer in uw huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

20 artikel(en)