PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Huisparfum

Header1 100% Essential Room Scent
Post your comment

PavèzOnze wens was duidelijk: voor onze geurstenen geen lopende band werk. Het was dus weer even zoeken naar die ene specifieke pottenbakkerij met een lange traditie van ambachtelijk vervaardigen van traditioneel aardewerk. Aan het einde van de regenboog, naast een pot met goud, vonden wij een familiebedrijf dat al 150 jaar plezier beleeft in het vervaardigen van Keramiek. Inmiddels is de vierde generatie verantwoordelijk voor onze geurstenen en daar zijn wij hun dankbaar voor.

Traditioneel handwerk met een lange geschiedenis

In het kleinschalige en ambachtelijke atelier worden eerlijke handgemaakte producten ontworpen. De geschiedenis van het keramiek en pottenbakken is al zo oud als de mens zelf. Al eeuwenlang maakt de mens objecten van klei voor gebruik of om te aanbidden. Bij Pavèz geloven wij in de kracht van handwerk. Wij streven ernaar om voor onze producten fabrikanten te zoeken die houden van hun ambacht.

Ontdek de geurstenen van Pavèz!

Lees alles over onze GEURSTENEN en de 100% NATURAL ESSENTIAL OILS. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van vormen, kleuren en geuren. Sommige stenen zijn zelfs speciaal ontworpen voor een specifieke geurolie!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)