PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Parfum

Header1 Eau de Parfum Biologisch
Post your comment

PavèzHet is niet eenvoudig om een 100% natuurlijke Eau de Parfum te creëren die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van natuurcosmetica, lang blijft hangen en waarmee wij uw zintuigen willen prikkelen. Wij hebben dan ook de tijd genomen om een ervaren parfumeur te vinden met dezelfde filosofie, passie en gedrevenheid voor het maken van natuurcosmetica.

Onze wens was duidelijk: een 100% natuurlijke Eau de Parfum, volledig samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten die bij voorkeur zijn verkregen uit biologische landbouw. Dat was de basiseis, voor minder doen wij het niet. Maar dan begint de geurreis pas! Want hoe natuurlijk het parfum ook is ... aan het einde van de dag gaat het uiteindelijk maar om één ding: het moet lekker ruiken!

Ceud mìle fàilte dhut “A hundred thousand welcomes to you”.

Brenda MacDonald - Founder of Pavèz

There are no products matching the selection.