PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

GEUREN

Header1 Eau de Parfum: The making of

Onze wens was duidelijk: een 100% natuurlijke Eau de Parfum, volledig samengesteld op basis van plantaardige ingrediënten die bij voorkeur zijn verkregen uit biologische landbouw. Dat was de basiseis, voor minder doen wij het niet. Maar dan begint de geurreis pas! Want hoe natuurlijk het parfum ook is ... aan het einde van de dag gaat het uiteindelijk maar om één ding: het moet lekker ruiken!

THE ROAD LESS TRAVELED

Met mijn parfumeur heb ik om die reden een rondreis gemaakt door Schotland, mijn land van herkomst. Een reis door de tijd met als doel hem Schotland te laten beleven, maar vooral te laten ruiken.

Tuin der lusten

Samen hebben wij de botanische tuinen in Argyll, Helensburgh en Edinburgh bezocht. Deze magische tuinen zijn een lust voor het oog en de neus en liggen aan de basis van het Parfum Nèamh voor vrouwen. Een mystieke en sensuele geur met een Schots-Keltische naam, die letterlijk 'tuin der lusten' betekent.

De botanische tuinen van Helensburgh en Edinburgh

De mystieke Hooglanden

In het noorden van Schotland liggen de mystieke Hooglanden. Hier in het mistige landschap vinden de Keltische legendes hun oorsprong. Het is het land van woeste schoonheid, van eeuwenoude Keltische tradities en epische verhalen over heldhaftige strijders.

In het plaatsje Culloden staan verschillende herdenkingsstenen die herinneren aan de verloren strijd tegen de Engelsen, voor elke clan één. Het verhaal gaat dat hier een moegestreden Highlander van weleer ronddwaalt bij een van de gedenktekens. Hij heeft donker, lang haar en draagt een kilt met de Schotse Stewart-ruit......

Karakter

Precies op deze plek hebben wij inspiratie opgedaan voor onze geurcomposities 'Nàdar' en 'Làidir'. Nàdar is een mannengeur en betekent 'karakter'. De warme, eigenzinnige geurcompositie staat voor de moedige strijders van weleer, het woeste en ruige landschap en eeuwenoude tradities. Deze geur is voor de man 'who dares to wear'!

Krachtig

De vrouwelijke variant Làidir betekent 'krachtig' en doet herinneren aan de sterke vrouwen uit die tijd, die een centrale rol speelden in de clans. Zoals Flora MacDonald, de vrouw die met gevaar voor eigen leven Bonnie Prince Charlie uit de handen van de Engelsen hielp vluchten naar het eiland Skye. The Sky Boat Song vertelt dit verhaal verpakt in een prachtige Folksong.

Pavèz biologische parfum zelf proberen? Samples voor € 3,95 & gratis verzending!

Kies uw favoriete parfum en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren. Ervaar zelf de natuurlijke geurcomposities.

De reis heeft ons gebracht waar we voor zijn gekomen: drie eigentijdse 100% natuurlijke geurcomposities met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter.

Ceud mìle fàilte dhut “A hundred thousand welcomes to you”.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)