PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 2,50

U ontvangt 5 punt(en). 5 punten = € 0,20

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Sample pakket "Only Eyebrows" video

€ 2,50Aan de hand van onze online video "Only Eyebrows" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe met een pure minerale wenkbrauw poeder uw ogen te laten spreken. Met de minerale eyebrow poeder geeft u expressie aan uw gezicht. Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen.

Wij hebben voor u een sample pakket samengesteld met 2 kleuren minerale samples die in de video worden gebruikt. Zo kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.INHOUD SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "ONLY EYEBROWS"


*2 x mini-eyebrow powder
*Gratis verzending


Pavèz tip 1: gebruik voor het aanbrengen van de pure mineralen make-up de PAVÈZ Mineral Brush Set.

Pavèz tip 2: wilt u weten wanneer de nieuwe video online is? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier gratis aanmelden! INSCHRIJVEN OP NIEUWSBERICHTEN VAN PAVÈZ

Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Pavèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.


Gratis verzending!

Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 2,50
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow poeder vult en definieert uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Wenkbrauwen bepalen de expressie van uw gezicht. Geef ze dus een zachte vorm, die goed bij u past. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look! PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Calcium carbonate
Ultramarines zijn mineralen, die worden gebruikt als kleurpigmenten in cosmetica.

Ingrediënten

Details

Mica, Calcium Carbonate, Silica, CI77491, CI499, CI77492, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone wenkbrauw-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de poeder aanbrengen op uw wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van uw wenkbrauw en werk naar buiten toe. Wrijf en druk met uw kwast tussen de haartjes door en probeer een boog aan te brengen. Vervolgens kamt u de wenkbrauwen in model. Stukje gemist? Gewoon even opnieuw bijwerken!
Post your comment

Pavèz