PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 9,95

U ontvangt 20 punt(en). 20 punten = € 0,80

OF
Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

Compleet Sample pakket "Egale basis make-up" video

€ 9,95Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Gebruikt u al jaren een vloeibare foundation? Dat kan ook eenvoudig met pure mineralen zonder uw poriën te verstoppen of een te zware foundation look! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket kunt u met ons meedoen.

Wij hebben voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met maar liefst 15 foundation kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.

INHOUD SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "EGALE BASIS MAKE-UP"


*15 x mini-foundation (alle kleuren)
*2 x mini-primer/veil
*1 x mini-finisher nude
*1 x mini-natural glow
*2 x mini-corrector
*2 x mini-blush
*Gratis verzending

Pavèz tip 1: gebruik voor het aanbrengen van de primer en foundation de PAVÈZ Mineral Foundation Brush. Wilt u de minerale foundation vloeibaar aanbrengen? Kies dan voor de Kabuki Brush. De Kabuki brush zorgt ook voor een betere dekking. Voor het aanbrengen van de mintgroene kleurcorrector maken wij gebruik van de PAVÈZ Mineral Eyeshadow Brush Large.

Pavèz tip 2: In de video maken wij gebruik van een verstuiver voor het vloeibaar aanbrengen van de pure minerale foundation. De door ons gebruikte verstuiver is de PAVÈZ Gezichtstonic Orange Blossom 200ml. Een biologische oranje bloesem hydrolaat met een frisse bloemengeur die een verstevigend effect heeft op uw huid. U kunt de tonic ook gebruiken tijdens uw huidverzorging na het reinigen van uw gezicht met de PAVÈZ Cleansing Milk.

Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Pavèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

Gratis verzending binnen Nederland!
U kunt eenmalig maar één sample pakket aanschaffen (per huisadres).

Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 9,95 & gratis verzending binnen Nederland
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure Mineral Foundation verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Onze foundations zorgen voor een egale, frisse teint en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PAVÈZ 100% Pure Mineral Foundation is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% Pure Mineral Foundation hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Zinc Oxide
Zinc Oxide is een bekend mineraal gemalen tot een witte poeder. Het wordt gebruikt als een kleurpigment in cosmetica. Het reflecteert het zonlicht en beschermt de huid tegen UV stralen.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Boron Nitride
Boron is een gemalen mineraal. Het witte poeder zorgt voor de luchtigheid van onze producten. Boron Nitride heeft een ontsmettende en absoberende werking.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ultramarines
Ultramarines zijn mineralen, die worden gebruikt als kleurpigmenten in cosmetica.

Ingrediënten

Details

Mica, Titanium Dioxide (CI77891), Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Ultramarines (CI77007).
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de Foundation-poeder aanbrengen op uw huid. Dit geeft een mooie en egale dekking.
Post your comment

Pavèz