PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Kwasten

Header1 Make-up Brushes
Post your comment

PavèzEen goede kwast maakt een wereld van verschil in het uiteindelijke resultaat en de dekking van uw make-up. De Pavèz Mineral Brush set is samengesteld uit de beste materialen en ontworpen voor het aanbrengen van de Pavèz 100% pure minerale make-up lijn.

De superzachte haren absorberen precies de juiste hoeveelheid mineralen om verspilling te voorkomen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. De lijn bevat professionele kwasten voor het aanbrengen van: foundation, blush, oogschaduw, eyeliner, lipstick en wenkbrauwpoeder.

Advies & Techniek

Het op de juiste manier aanbrengen van minerale make-up kan knap lastig zijn. Met het juiste advies & de techniek zorgt u ervoor dat uw make-up ook echt iets voor u doet!

Onderhoud Brushes

Het op de juiste manier reinigen van uw kwasten zorgt voor een langere levensduur en een beter eindresultaat van uw make-up. Lees meer over het schoonmaken van uw kwasten op Reinigen Brush en geniet optimaal van uw nieuwe Brush set!

Ontdek de nieuwe generatie superzachte kwasten!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

 1. PAVÈZ Mineral Foundation Brush
  € 19,95
  Gebruik voor het aanbrengen van de minerale foundation altijd een grote kwast met veel haar. De hoeveelheid haren en de dichtheid zijn bepalend voor de dekking van de minerale foundation. De Pavèz foundation Brush is uitermate geschikt voor een natuurlijke dekking. U kunt er zowel de foundation als de kleurcorrector en de finishing of priming poeder op een professionele wijze mee aanbrengen. Liever een completere dekking? Gebruik dan onze Kabuki Brush en breng de minerale foundation in 4 à 5 lagen aan of kies voor de vloeibare methode. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: breng, vooraf aan de foundation, eerst de Pavèz Primer aan voor het verminderen van grove poriën en een nog betere dekking van de foundation.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 2. PAVÈZ Kabuki Brush
  € 15,95
  De ronde kop van de Kabuki kwast bevat veel zachte haren en heeft een korte steel van ongeveer 2 cm. De kwast is een “must-have” voor het aanbrengen van de minerale foundation en het creèren van een volledige dekking met een natuurlijke uitstraling. Bent u een liefhebber van vloeibare foundation? Met de Kabuki Brush en de nieuwste technieken kunt u de minerale foundation eenvoudig vloeibaar aanbrengen. De naam Kabuki is afgeleid van een Japanse theatervorm gespeeld door actrices die veel en bijzondere make-up dragen. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: vanwege het formaat makkelijk mee te nemen in uw handtas om op de dag bij te werken met de Pavèz Natural Glow.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 3. PAVÈZ Mineral Eyeshadow Brush Small
  € 7,95
  Een stevige, korte en dichtbehaarde kwast voor precisie applicatie van minerale oogschaduw. De korte, stevige haren voorkomen het verstuiven van de minerale poeder. Samen met de grotere uitvoering is dit een prachtige set, waarmee u iedere gewenste oogopslag kunt creëren. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 4. PAVÈZ Mineral Eyeshadow Brush Large
  € 8,95
  Een zachte, dichtbehaarde kwast voor het aanbrengen van minerale oogschaduw. Deze grotere uitvoering is met name geschikt om een basiskleur op uw oogleden aan te brengen en kleuren te vervagen. Met de "Small" uitvoering brengt u vervolgens donkere kleuren eenvoudig in uw ooglidplooi aan. Samen met de kleinere uitvoering is dit een prachtige set, waarmee u iedere gewenste oogopslag kunt creëren. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 5. PAVÈZ Mineral Eyebrow Brush
  € 7,95
  Een stevige, korte en platte kwast voor het aanbrengen van een eyeliner of het modelleren van uw wenkbrauwen. U kunt namelijk alle donkerdere oogschaduwkleuren ook gebruiken als eyeliner. Plaats dan een kleine hoeveelheid oogschaduw op een schoteltje. Voeg één waterdruppel toe aan de poeder. Gebruik vervolgens de Pavèz Eyeliner kwast en doop deze in de oogschaduw met water. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken. U kunt deze kwast ook gebruiken voor het aanbrengen van de wenkbrauwpoeder. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look! Hoe dit werkt, kunt u bekijken in onze online video "mooie wenkbrauwen". Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 6. PAVÈZ Mineral Blush Brush
  € 10,95
  Een stevige, lange en dichtbehaarde kwast voor precisie applicatie van de minerale blush. Het geeft een intense kleur aan uw wangen op de plek die u wenst. Voor een meer natuurlijke kleur en gloed op uw wangen adviseren wij u de Foundation Brush. U kunt er op een professionele wijze de 100% Pure Mineral Blush mee aanbrengen. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: fixeer uw foundation eerst met de Pavèz Finisher, voordat u de blush aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten en de blush egaler wordt aangebracht.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 7. minerale make-up kwast eyeliner
  € 7,95
  Een ultra dunne kwast voor het aanbrengen van de "Pavèz Eyeliner poeder". U kunt ook alle donkere oogschaduwkleuren gebruiken als eyeliner. Plaats een kleine hoeveelheid poeder op een schoteltje. Voeg één waterdruppel toe aan de poeder. Gebruik vervolgens de Pavèz Eyeliner kwast en doop deze in de oogschaduw met water. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

  Pavèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Pavèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.


  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 7,95 Meer info
 8. Puntenslijper oogpotlood Pavez
  € 5,95
  Cosmetische puntenslijper met een tipvormer systeem. De kleur van onze puntenslijper is momenteel roze. De uitvoering is hetzelfde gebleven. Deze handige puntenslijper van PAVÈZ kan zowel voor normale als extra dikke potloden worden gebruikt. Creëert een perfecte spitse punt of een ronde punt (voor smokey eyes). De mesjes zijn van chirurgisch staal en werken op zachte en harde materialen, hout en plastic. Afhankelijk van de formule en de beoogde toepassing kunt u kiezen tussen een ronde tip of een puntige tip. De PAVÈZ cosmetische puntenslijper met tipvormer geeft u de vrijheid om de juiste tip te maken voor verschillende toepassingen. De puntenslijper heeft een kapje waardoor het slijpsel niet meer uit de puntenslijper kan vallen. Tussen de twee mesjes in zit een klein zwart plastic staafje dat u los kunt halen. Het staafje kunt u gebruiken om de tipvormer eruit te drukken of om eventueel slijpsel bij de mes bladen te verwijderen. Speciaal ontwikkeld voor de "Pavèz Jumbo oogpotlood". Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 5,95 Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)