PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Kwasten

Header1 Make-up Brushes
Post your comment

PavèzEen goede kwast maakt een wereld van verschil in het uiteindelijke resultaat en de dekking van uw make-up. De Pavèz Mineral Brush set is samengesteld uit de beste materialen en ontworpen voor het aanbrengen van de Pavèz 100% pure minerale make-up lijn.

De superzachte haren absorberen precies de juiste hoeveelheid mineralen om verspilling te voorkomen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling. De lijn bevat professionele kwasten voor het aanbrengen van: foundation, blush, oogschaduw, eyeliner, lipstick en wenkbrauwpoeder.

Advies & Techniek

Het op de juiste manier aanbrengen van minerale make-up kan knap lastig zijn. Met het juiste advies & de techniek zorgt u ervoor dat uw make-up ook echt iets voor u doet!

Onderhoud Brushes

Het op de juiste manier reinigen van uw kwasten zorgt voor een langere levensduur en een beter eindresultaat van uw make-up. Lees meer over het schoonmaken van uw kwasten op Reinigen Brush en geniet optimaal van uw nieuwe Brush set!

Ontdek de nieuwe generatie superzachte kwasten!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)