PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Primer

Header1 Primer
Post your comment

PavèzDe minerale primer van Pavèz geeft een licht en zacht gevoel aan uw huid. Deze veelzijdige primers bereiden uw huid voor op de minerale make-up, zodat uw make-up er egaal uitziet en lang blijft zitten. Het verkleint de poriën, geeft een frisse teint en de huid is klaar om uw favoriete minerale foundation perfect aan te brengen. Vlekjes en eventuele oneffenheden worden minder zichtbaar. De minerale primer is geschikt voor ieder huidtype.

Bestel een Mini-Primer voor € 1,50 & Geen verzendkosten!

Of neem het zekere voor het onzekere en bestel eerst een Sample verpakking van 0,5g. en ontdek welke kleur het beste bij uw ondertoon past. U kunt met de inhoud zeker twee keer uw gezicht van Primer voorzien. De hieronder getoonde kleuren kunnen, afhankelijk van uw computer, iets afwijken van de werkelijkheid. Kies uw favoriete kleur en u kunt vervolgens in het keuzemenu ook een los sample selecteren. Samples zijn verkrijgbaar voor € 1,50 & gratis verzending!

Of bestel een compleet sample pakket voor een egale huid voor € 9,95 & Geen verzendkosten!

Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Voor slechts 9,95 euro en gratis verzending kunt u nu eenvoudig met ons mee doen. Bestel hier eenvoudig online.Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)