PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Minerale Foundation

Header1 Minerale Foundation
Post your comment

PavèzPAVÈZ Minerale Foundation is de zuiverste, meest natuurlijke vorm van foundation. Onze Foundations zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende volledige dekking zonder uw poriën te verstoppen. Uw huid ziet er stralend uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Foundation heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen. Onze foundations zorgen voor een natuurlijke, gelijkmatige tint, bevatten een SPF 15 en zijn geschikt voor alle huidtypes.

De juiste kleur kiezen

Het bepalen van de juiste kleur is nog altijd het belangrijkst bij het kiezen van de juiste foundation. Wij hebben een onderscheid gemaakt in koele, neutrale en warme kleurtypes. Lees alles over hoe u kunt bepalen welk kleurtype u bent.

Pavèz Minerale Foundation Make-up eerst uitproberen

Kies uw favoriete kleur en u kunt vervolgens in het keuzemenu ook een los sample selecteren. Samples zijn verkrijgbaar voor € 1,50 & gratis verzending!

Minerale foundation vloeibaar aanbrengen

U kunt de Minerale Foundation zowel droog als vloeibaar aanbrengen.Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Voor slechts 9,95 euro en gratis verzending kunt u nu eenvoudig met ons mee doen. Bestel hier eenvoudig online.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)