PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Concealer

Header1 Concealer
Post your comment

PavèzDe Mineral concealer-corrector van Pavèz, ook wel het “groene wonder” genoemd, is een lichtgroene kleurcorrector om de roodheid in uw huid te verminderen. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht met make-up te neutraliseren en corrigeren. U kunt dit product ook gebruiken onder uw foundation voor een langhoudende Make-up. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Corrector heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

Pavèz Minerale Make-up eerst uitproberen

Kies uw favoriete kleur en u kunt vervolgens in het keuzemenu ook een los sample selecteren. Samples zijn verkrijgbaar voor € 1,50 & gratis verzending!

Of bestel een compleet sample pakket voor een egale huid voor € 9,95 & Geen verzendkosten!

Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Voor slechts 9,95 euro en gratis verzending kunt u nu eenvoudig met ons mee doen. Bestel hier eenvoudig online.Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)