PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Bronzer

Header1 Bronzer
Post your comment

PavèzPAVÈZ Mineral Bronzer is het zuiverste, meest natuurlijke product voor een zongebruinde teint. Onze bronzers zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende warme teint zonder uw poriën te verstoppen. Uw huid ziet er stralend uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Bronzer heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

De juiste kleur kiezen

Het bepalen van de juiste kleur is belangrijk bij het kiezen van de juiste bronzer. Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen een lichte en een medium teint. Bij de verschillende kleuren hebben wij een foto van een model geplaatst, zodat u kunt bepalen welke kleur het beste bij u past.

Pavèz Minerale Make-up eerst uitproberen

Kies uw favoriete kleur en u kunt vervolgens in het keuzemenu ook een los sample selecteren. Samples zijn verkrijgbaar voor € 1,50 & gratis verzending!

Aanbrengen bronzer en blush

Aan de hand van onze online video "Hoe bronzer en blush aanbrengen?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe met een pure minerale bronzer uw gelaat vorm te geven. De blush voegt kleur en diepte aan de huid toe en geven uw wangen, voorhoofd en neus een gezonde, oogverblindende look. Het geheim van een natuurlijke make-up is vooral de kunst van het weglaten! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket van € 4,95 en gratis verzending kunt u met ons meedoen. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met 2 bronzer en 3 blush kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)