PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Blush

Header1 Blush
Post your comment

PavèzEen prachtige blos op uw wangen? Met onze zijdezachte 100% pure minerale blush brengt u een natuurlijke kleur aan op uw wangen. PAVÈZ Mineral Blush is de zuiverste, meest natuurlijke vorm van rouge. Onze blushers zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende gloed zonder uw poriën te verstoppen. De blush heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

Aanbrengen bronzer en blush

Aan de hand van onze online video "Hoe bronzer en blush aanbrengen?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe met een pure minerale bronzer uw gelaat vorm te geven. De blush voegt kleur en diepte aan de huid toe en geven uw wangen, voorhoofd en neus een gezonde, oogverblindende look. Het geheim van een natuurlijke make-up is vooral de kunst van het weglaten! Wij laten u de tips & trucks zien en met het bijbehorende sample pakket van € 4,95 en gratis verzending kunt u met ons meedoen. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met 2 bronzer en 3 blush kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij u past.

Pavèz Minerale Make-up eerst uitproberen

Kies uw favoriete kleur en u kunt vervolgens in het keuzemenu ook een los sample selecteren. Samples zijn verkrijgbaar voor € 1,50 & gratis verzending!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)