PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

MINERALE MAKE-UP

Header1 Kwaliteit
Post your comment

Pavèz100% Pure Minerale Make-up wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige 'gevoel' van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.

Waarom de Pure Minerale Make-up van Pavèz?

•100% pure mineralen
•mineralen met een SPF 15
•geschikt voor de gevoelige huid
•natuurlijke en egale dekking zonder een masker gevoel
•100% dierproefvrij
•geen dierlijke ingredienten (Vegan)
•bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen
100% pure minerale foundation € 14,95
kleur samples € 1,50 & gratis verzending
•spaarsysteem voor vaste klanten

Minerale foundation en meer - 20 kleur samples € 9,95 & gratis verzending!

Aan de hand van onze online video "Hoe zorg ik voor een frisse teint?" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe u de huid prepareert, egaliseert, en voorziet van een zuivere en natuurlijk ogende foundation. Wij hebben ook voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Voor slechts 9,95 euro en gratis verzending kunt u nu eenvoudig met ons mee doen en heeft u maar liefst 20 kleursamples in huis! Bestel hier eenvoudig online.Cosmetica en de huid: wat u moet weten

De meeste cosmetica en make-up komen in aanraking met de huid. Producenten vertellen u niet dat stoffen in uw huid kunnen binnendringen. Het product wordt dan namelijk als medicijn gezien en moet als zodanig ook verplicht geregistreerd worden. In tegenstelling tot synthetische cosmetica behoren er bij zuivere natuurcosmetica géén synthetische geurstoffen op de huid terecht te komen. In mijn antwoord op de vraag "Waarom natuurcosmetica” vindt u hier meer informatie over.

Pavèz minerale make-up zelf proberen? Samples vanaf € 1,50 & gratis verzending!

Kies uw favoriete product en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren. Ervaar zelf de werking van pure minerale make-up. U kunt van de samples en proefmonster-pakketten slechts 1 bestellen per klant en adres.

Puur

Dankzij het internet heeft u waarschijnlijk al gelezen dat Minerale Make-up een gezonde keuze is voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, Karmijn en Nano-mineralen.

Dierproefvrij & Vegan

Alle producten van Pavèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Onze gezichtsverzorging is gemaakt in Duitsland en onze 100% Pure Minerale Make-up in Engeland. Er wordt alleen maar met dierproefvrije leveranciers samengewerkt. Wij zijn hier strikt in. Onze producten worden alleen geleverd in Europa en wij zullen niet leveren aan China mits daar de wetgeving op dierproeven veranderd. Alle Minerale Poeders en de Mascara zijn geschikt voor Veganisten. Onze Lipstick, Lipgloss & Eye Pencil bevatten bijenwas, maar geen wolvet (lanolin). Deze producten zijn dus wel geschikt voor vegetariërs, maar niet voor veganisten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Minerale Foundation Make-up Makeup online kopen Beauty
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Koele ondertoon
  Huidskleur: Licht


  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een licht gekleurde huidteint en een koele ondertoon. Uw gezichtshuid heeft duidelijke rode, roze ondertoon kleuren. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Cool Biscuit de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 2. Minerale make-up foundation poeder Pavez
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: warme ondertoon
  Huidskleur: Medium/Donker


  Deze kleur is zeker 2 tinten donkerder dan de Warm Sand. De kleur is geschikt voor vrouwen met een gekleurde huidteint en een warme ondertoon. Het kleine beetje perzik in deze kleur brengt levendigheid in het gelaat bij vrouwen met een beige huidteint. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Summershine de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 3. Minerale make-up foundation poeder Pavez
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Koele/neutrale ondertoon
  Huidskleur: Licht


  Deze kleur is donkerder dan de Cool Biscuit en heeft een neutralere ondertoon zonder roze. Het is de lichtere variant van Cool Canvas. De Cool Nude is geschikt voor vrouwen met een lichte huidteint. Een prachtige neutrale tint die onzichtbaar blend met de huid. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Cool Nude de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 4. Minerale make-up foundation poeder Pavez
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: warme ondertoon
  Huidskleur: Medium/Donker


  Deze kleur is zeker 1 tint donkerder dan de Warm Summershine. De kleur is geschikt voor vrouwen met een gekleurde huidteint en een warme ondertoon. Het kleine beetje perzik in deze kleur brengt levendigheid in het gelaat bij vrouwen met een beige huidteint. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Velvet de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 5. Minerale Make-up Finishing Powder
  € 15,95
  *7gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Mat, Licht, Transparant
  Doel: absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

  De finishing powder Nude is een lichtgewicht transparante poeder en geeft een perfecte matte finish aan uw gezichtshuid. De 100% pure minerale poeder minimaliseert ongewenst glimmen van de huid en vermindert zichtbare poriën. De mineralen zijn geschikt voor alle huidtypen, inclusief de acne-, rosacea- of vette huid. De verpakking heeft een afsluitbare sifter voor het handig doseren van de mineralen. Dit is werkelijk een multifunctioneel product geschikt vegetariërs. U kunt de Nude gedurende de dag naar wens gebruiken om het glimeffect van een T-zone en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Altijd handig om in uw tas te hebben! Dit product gebruikt u over uw foundation heen om deze te fixeren en voor een langhoudend effect. U kunt deze egaliserende matte poeder ook direct op uw gezichtshuid aanbrengen. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De finishing powder heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de Nude de PAVÈZ Kabuki Brush.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 15,95 Meer info
 6. Minerale Foundation Dark Sand
  € 16,95
  *7gr. voor € 16,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) De Touch Up Sunny sluit mooi aan als je de Barely Beige, Dark Sand, Warm Gold, Warm Sunlight of de Warm Beige foundation gebruikt. De Touch Up Ice sluit mooi aan als je de Cool Nude, Cool Biscuit, Cool Pearl , Cool Canvas of de Cool Cosmos foundation gebruikt. De Touch Up Sand sluit mooi aan als je de Warm Sand, Warm Summershine of de Warm Velvet foundation gebruikt. De Touch Up Earth sluit mooi aan als je de Warm Lavas of de Warm Senna foundation gebruikt. Wij hebben een bijzondere poeder ontwikkeld in 4 kleuren, die ieder goed aansluiten op de bestaande foundation kleuren. De Touch Up Hydra Powder bevat namelijk Cetiol (uit kokosolie) en is daardoor een perfecte basis voor onder of over de foundation. De matte poederkleuren absorberen talg en maakt de huid mooi mat ook onder meest extreme omstandigheden. Verkoelt de huid, werkt ontstekingsremmend en vermindert roodheid. Voor een prachtig egaal effect onder de foundation of voor een airbrush effect en langdurige mattering over de foundation aanbrengen. De poeder is ook zeer geschikt om zonder foundation te gebruiken. Kies voor de Touch Up om een ongelijkmatige huidteint egaal te maken en uw huid te verzachten. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Sand de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Minerale Make-up".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de Touch Up de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush. Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 7. Minerale Foundation Make-up Makeup online kopen Beauty
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Koele ondertoon
  Huidskleur: Licht/Medium


  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een licht tot medium gekleurde huidteint en een koele ondertoon. Uw gezichtshuid heeft duidelijke rode, roze ondertoon. Deze kleur hoort thuis in het rijtje van Cool Biscuit en Cool Canvas en valt daar precies middenin. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Cool Pearl de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 8. Cool Canvas Minerale Make-up makeup koop je nu online Beauty
  € 15,95
  *NIEUWE FORMULE! De toevoeging van parel poeder zorgt voor een betere dekking, maakt de huid zachter en stimuleert de huid vitaliteit. *7gr. voor € 15,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland altijd gratis verzending samples) Kleurtype: Koele ondertoon
  Huidskleur: Medium


  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een gekleurde huidteint en een koele ondertoon, die geen goud bevat. Deze kleur vervaagt op natuurlijke wijze een roze of een onregelmatige teint. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Cool Canvas de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 9. Minerale Make-up Makeup Foundation Koop online
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Neutrale ondertoon
  Huidskleur: Licht/Medium

  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een licht tot medium gekleurde huidteint met een neutrale ondertoon. Kies voor Barely Beige om een ongelijkmatige huidteint egaal te maken en de roodheid in uw teint te verzachten. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Barely Beige de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 10. Minerale Foundation Dark Sand
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Neutrale ondertoon
  Huidskleur: Medium

  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een medium gekleurde huidteint met een neutrale ondertoon. Kies voor Dark Sand om een ongelijkmatige huidteint egaal te maken en uw huid te verzachten. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Dark Sand de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 11. Warm Sunlight Minerale Make-up Make up Foundation koop nu online
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Warme ondertoon
  Huidskleur: Licht


  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een lichte huidteint en een warme ondertoon. Deze kleur vermindert roodheid en egaliseert op natuurlijke wijze een onregelmatige teint. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Sunlight de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 12. Warm Gold Minerale Make-up Makeup online kopen Beauty
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Warme ondertoon
  Huidskleur: Licht/Medium


  Een perfecte lichtgouden crèmekleur, voor vrouwen met een sterke warm gele of perzikkleurige teint. Deze kleur is zeer geschikt voor vrouwen uit Zuid-China, Latijns-Amerika en India. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Gold de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 13. Minerale Make-up Makeup Foundation Koop online
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: Warme, perzikkleurige ondertoon
  Huidskleur: Licht/Medium

  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een licht tot medium gekleurde huidteint met een warme ondertoon. Bij iemand met rode haren en een lichte huid zal deze foundation een prachtig effect hebben. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Beige de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 14. Minerale make-up foundation Warm Sand
  € 14,95
  *7gr. voor € 14,95 (binnen Nederland gratis verzending vanaf € 30,-) * Kleur sample voor € 1,50 (binnen Nederland gratis verzending samples) Kleurtype: warme ondertoon
  Huidskleur: Medium


  Deze kleur is geschikt voor vrouwen met een gekleurde huidteint en een warme ondertoon. Het kleine beetje perzik in deze kleur brengt levendigheid in het gelaat bij vrouwen met een beige huidteint. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Is Warm Sand de juiste kleur foundation voor u? Check het op onze informatiepagina "Kleurtype Foundation".

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de foundation de PAVÈZ Mineral Kabuki Brush.

  Onder € 30,- verzendkosten € 3,50 Samples > € 10,- gratis verzending binnen Nederland Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 15. Highlighter Minerale Make Up & Corrector
  € 15,95
  *6gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Zachtgeel, transparant
  Doel: corrigeert donkere kringen onder de ogen, egaliseert verkleuringen, en verfrist de teint

  Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. Een van onze meest veelzijdige kleurcorrectors, Brighten Up, heeft een transparante zachtgele kleur die met uw huid versmelt. Brighten Up corrigeert kringen onder de ogen en neutraliseert verkleuringen, zodat alle aandacht wordt gevestigd op de mooie eigenschappen van uw gezicht. De hele dag ochtend frisse Make-up? Breng de kleurcorrector over het hele gezicht aan met behulp van de Kabuki Brush. De corrector kan op zichzelf gebruikt worden of als basis voor het aanbrengen van de 100% Pure Mineral Foundation. Een must-have voor een egale en frisse teint.

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de oogschaduw de PAVÈZ Mineral Brush Set.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 15,95 Meer info
 16. Corrector groen
  € 15,95
  *6gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Groen
  Doel: corrigeert roodheid, couperose, rode vlekjes en rosacea

  Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. De Mineral corrector van Pavèz, ook wel het “groene wonder” genoemd, is een lichtgroene kleurcorrector om de roodheid in uw huid te verminderen. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht met te neutraliseren en corrigeren. U kunt dit product het beste onder uw 100% Pure Mineral Foundation gebruiken voor een egale en frisse teint. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Corrector heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de oogschaduw de PAVÈZ Mineral Brush Set.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 17. Veil Poreless
  € 15,95
  *7gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Glanzend, Licht, Transparant
  Doel: absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

  Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. De Poreless is geschikt voor de lichte huid en geeft een lichte, doorschijnende glans. De Flawless daarentegen is mat en meer geschikt voor de licht getinte huid. PAVÈZ 100% Pure Mineral Veil is een Finishing of Priming poeder en een belangrijke stap in het bereiken van een natuurlijke gloed op uw huid. De veil absorbeert de olie en warmte van uw gezichtshuid en geeft uw huid een doorschijnenende finishing touch.

  Dit is werkelijk een multifunctioneel product. Op een gereinigde huid, na het aanbrengen van uw Ageproof Daycream, brengt u de Flawless veil aan als een primer op uw gezichtshuid en op uw oogleden. Dit doet u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met een foundationkwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de primer aan. Uw huid is nu klaar voor Pavèz Mineral Foundation en Eyeshadow!

  U kunt de veil gedurende de dag naar wens gebruiken om het glimeffect van een T-zone en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Altijd handig om in uw tas te hebben! U kunt dit product ook over uw foundation gebruiken om deze te fixeren voor een langhoudend effect. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Veil heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de primer de PAVÈZ Mineral Brush Set.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 15,95 Meer info
 18. Minerale Primer en Finishing make up
  € 15,95
  *7gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Mat, Medium, Neutraal
  Doel: absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

  Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag. PAVÈZ 100% Pure Mineral Veil is een Finishing of Priming poeder en een belangrijke stap in het bereiken van een natuurlijke gloed op uw huid. De veil absorbeert de olie en warmte van uw gezichtshuid en geeft uw huid een doorschijnenende finishing touch.

  Dit is werkelijk een multifunctioneel product. Op een gereinigde huid, na het aanbrengen van uw Ageproof Daycream, brengt u de Flawless veil aan als een primer op uw gezichtshuid en op uw oogleden. Dit doet u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met een foundationkwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de primer aan. Uw huid is nu klaar voor Pavèz Mineral Foundation en Eyeshadow!

  U kunt de veil gedurende de dag naar wens gebruiken om het glimeffect van een T-zone en de zichtbaarheid van poriën te verminderen. Altijd handig om in uw tas te hebben! U kunt dit product ook over uw foundation gebruiken om deze te fixeren voor een langhoudend effect. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Veil heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de primer de PAVÈZ Mineral Brush Set.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info
 19. Minerale Poeder voor Gezicht pavez.nl Gezichtspoeder
  € 15,95
  *7gr. voor € 15,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Glanzend, Transparant
  Doel: geeft een transparante gloed, absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

  Nieuw van Pavèz is de NATURAL GLOW pure minerale gezichtspoeder. Een multifunctioneel product geschikt voor ieder huidtype. Deze ultra fijne, transparante minerale poeder heeft een klein glimmertje en geeft uw gezicht nèt dat beetje extra. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Op een gereinigde huid, na het aanbrengen van uw Ageproof Daycream, brengt u de Natural Glow gezichtspoeder direct aan op uw gezichtshuid of na het aanbrengen van de Pavèz Mineral Foundation. Dit doet u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met een foundationkwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de gezichtspoeder aan.

  U kunt de pure gezichtspoeder gedurende de dag naar wens gebruiken om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en uw natuurlijke gloed te behouden. Altijd handig om in uw tas te hebben!

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de de gezichtspoeder de PAVÈZ Kabuki brush.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Prijs: € 15,95 Meer info
 20. Blush Happy Pink
  € 14,95
  *6gr. voor € 14,95 *0.5gr. sample voor € 1,50 *Gratis verzending
  Kleur: Lichtroze

  Met deze lichtroze, glanzende blush brengt u kleurnuances aan zonder uw natuurlijke schoonheid te verliezen. De vederlichte, glinsterende mineralen geven een stralende fonkeling. Een pure kleur met een langhoudende dekking. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Hoe bronzer en blush aanbrengen” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

  Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de oogschaduw de PAVÈZ Mineral Brush Set.

  Gratis verzending!
  Levertijd: 3 werkdagen Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2