PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Availability: In voorraad

€ 15,95
€ 15,95

U ontvangt 32 punt(en). 32 punten = € 1,28

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

NATURAL GLOW gezichtspoeder

€ 15,95

*7gr. voor € 15,95
*0.5gr. sample voor € 1,50
*Gratis verzending

Kleur: Glanzend, Transparant
Doel: geeft een transparante gloed, absorbeert huidvet, vermindert grove poriën, fixeert foundation

Nieuw van Pavèz is de NATURAL GLOW pure minerale gezichtspoeder. Een multifunctioneel product geschikt voor ieder huidtype. Deze ultra fijne, transparante minerale poeder heeft een klein glimmertje en geeft uw gezicht nèt dat beetje extra. Wilt u meer weten over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Aan de hand van onze online video "Egale basis make-up” kunt u nu zelf thuis aan de slag.

Op een gereinigde huid, na het aanbrengen van uw Ageproof Daycream, brengt u de Natural Glow gezichtspoeder direct aan op uw gezichtshuid of na het aanbrengen van de Pavèz Mineral Foundation. Dit doet u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met een foundationkwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de gezichtspoeder aan.

U kunt de pure gezichtspoeder gedurende de dag naar wens gebruiken om de zichtbaarheid van poriën te verminderen en uw natuurlijke gloed te behouden. Altijd handig om in uw tas te hebben!

Pavèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de de gezichtspoeder de PAVÈZ Kabuki brush.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 15,95
Details

Details

PAVÈZ 100% Pure gezichtspoeder verzorgt uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. De veil absorbeert huidvet, vermindert grove poriën en fixeert foundation. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet, zodat uw huid kan "ademen". PAVÈZ 100% Pure Mineral Veil is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PAVÈZ 100% pure minerale gezichtspoeder hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Calcium carbonate
Calcium carbonate is een ingrediënt dat voorkomt in parels en in eierschalen. Het is een uitstekende toevoeging in minerale make-up voor mensen met een vette huid. Het absorbeert de huidvetten en zorgt ervoor dat de make-up gedurende een langere periode goed blijft zitten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ingrediënten

Details

Mica, Calcium Carbonate, Silica, CI77491, CI499, CI77492, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje gezichtspoeder in de deksel en maakt u met een gewone Foundation-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de Natural Glow gezichtspoeder aanbrengen op uw huid.
Post your comment

Pavèz