PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Wabner gaf lezingen over de farmaceutische effecten en aromatherapeutische toepassingen van etherische oliën. Deze lessen werden niet alleen bijgewoond door zijn scheikundestudenten, maar ook door verplegers, artsen, farmaceuten en mensen die zichzelf en hun families op een natuurlijke manier wilden genezen. Het opstarten van een eigen bedrijf leek een logische volgende stap. Wabner werd daarbij vergezeld door drie van zijn wetenschappelijke collega’s. Een bloeiend bedrijf was het gevolg.
En Prof. Dietrich Wabner – inmiddels al meer dan 70 jaar oud - denkt nog lang niet aan zijn pensioen. Te graag deelt hij zijn enorme kennis met anderen. Als lid van diverse internationale aromatherapeutische verenigingen geeft hij nog steeds les. Hij is ook erelid van de Internationale federatie van Aromatherapeuten in Londen en President van de Natural Oils Research Association (N.O.R.A.) Internationaal, München en Londen. En Wabner gaat vooralsnog door met het bevechten van in zijn ogen ongegronde regelgeving door de EU over etherische oliën.
Post your comment

Pavèz