PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

MANNENCOSMETICA

Header1 De natuurlijke verzorging van de mannenhuid.
Post your comment

Pavèz



Iedereen heeft een eigen huidstructuur afhankelijk van de constitutie, leeftijd, conditie, eet- en leefgewoonten en verzorging. De huid van de man is vaak steviger en stugger en heeft minder rimpels. Dit komt door een grotere hoeveelheid talgklieren in de dikkere onderhuidse vetlaag. De overmatige talgafscheiding, maar ook een hogere zweetproductie en het (dagelijks) scheren, maken de mannenhuid wel kwetsbaar. Wij adviseren een natuurlijke, niet-vette en frisse verzorging met een eenvoudige applicatie. Een effectieve verzorging begint met het reinigen van de huid, daarna eventueel een hydrolaat voor na het scheren en een beschermende, biologische gel tegen externe factoren.

Pavèz voor de mannenhuid zelf proberen? Samples voor € 1,25 & gratis verzending!

Kies hieronder uw favoriete product en u kunt vervolgens in het keuzemenu een Sample selecteren. Ervaar zelf de werking van natuurlijke, biologische huidverzorging.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)