PAVÈZ & Mother Nature

I believe in the power of nature and that the Earth gives us what we need to stay beautiful and healthy. Every Woman is innately beautiful and Make-up should be used, not to hide or cover, but to celebrate our natural beauty. In return we should love the Earth. We do this at PAVÈZ by making environmentally-friendly cosmetics, with the purest and highest quality.

Brenda MacDonald - Founder of PAVÈZ
GRATIS LEVERING BOVEN €30,- BINNEN NEDERLAND
HULP NODIG? BEL 0252 234390 MA-VR 9-16
Pavez pavez_de pavez_en

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

U ontvangt 40 punt(en). 40 punten = € 1,60

OF

Schrijf de eerste review van dit product

Spaarpunten
Vraag een Expert

Meer afbeeldingen

PAVÈZ Mineral Foundation Brush

€ 19,95

Gebruik voor het aanbrengen van de minerale foundation altijd een grote kwast met veel haar. De hoeveelheid haren en de dichtheid zijn bepalend voor de dekking van de minerale foundation. De Pavèz foundation Brush is uitermate geschikt voor een natuurlijke dekking. U kunt er zowel de foundation als de kleurcorrector en de finishing of priming poeder op een professionele wijze mee aanbrengen. Liever een completere dekking? Gebruik dan onze Kabuki Brush en breng de minerale foundation in 4 à 5 lagen aan of kies voor de vloeibare methode. Meer informatie over het aanbrengen van mineralen vindt u op "Advies & Techniek".

Pavèz tip: breng, vooraf aan de foundation, eerst de Pavèz Primer aan voor het verminderen van grove poriën en een nog betere dekking van de foundation.

Gratis verzending!
Levertijd: 3 werkdagen
Details

Details

Met de Pavèz Mineral Foundation Brush kunt u op professionele wijze de minerale foundation aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u op "Advies & Techniek".
Post your comment

Pavèz